2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا خانومي من کی باردار میشم?این ماه بی بی چکم مثبت کاذب شد و پریود شدم 

از فکرش تو این ماه کلا بیا بیرون و بی توجه رابطه داشته باش اصلا به بچه فک نکن استرس باردار بودن یا نبودن باعث میشه نی نی نیاد

اینکه خودش میاد فقط کافی صبور باشی بازم گفتم خودش همچین میاد که تا اتر پشته همید و ازین جریان ها هیچ ...

چندوقته میخوام با شوهرم درباره بچه دوم حرف بزنم ولی میترسم بزنه تو ذوقم حس شما چیه بهش بگم قبول میکنه؟

دارم می رم نماز ببین تاجیک هات رو خوندم.دختر احساساتی هستی.برنگرایی.و الان هم خسته ای از لحاظ روحی. ...

اره عزیزم مرسی گلم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ان شالله شماهم حاجت روا بشید

کاربری جدید نیستم عزیزان. کاربری قبلیمو ترکوندم چون تاپیکام خیلی زیاد شده بود😅
یه سفر یا یه مهمونی یا مهمون بیا د جوری که حواست پرت شه سریع میشی

سارا خانم حست در مورد من چیه؟؟؟🙄🙄🙄 چجور اخلاقایی دارم؟؟

کاربری جدید نیستم عزیزان. کاربری قبلیمو ترکوندم چون تاپیکام خیلی زیاد شده بود😅
سارا خانم حست در مورد من چیه؟؟؟🙄🙄🙄 چجور اخلاقایی دارم؟؟

اروم .مهربون .خیلی ارزوها دای .ایشالله خدا کمک میکنه .شاید یکباره برات نشه ولی کم کم میشه.شما از اونایی بعد چند سال میبینی از خیلی ها جلو تری گلم و ارزوهاتو دیت یافتنی ببین .دلسرد نباش .دعا کن .سر ناهار یا شام بسیار بسیار از خدا تشکر کن رزق و روزیت زیاد میشه

الان که خوابیده 😂چند ماهه میخوام دراین باره باهاش صحبت کنم ولی ترسیدم،بچه ی دومم پسره یا دختر حس شم ...

اصلا الان نگو بزار بیاد جلو بعد .بعد رابطه اول و صمیمی بهش بگو بچه بازم میخوام