2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم مجمع صنایع

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

اول خانم کاوه دوم مهدی نیاسوم رحمانی چهارم شریفی پنجم دیبایی😘😘🤩🤩😘😘🤩🤩

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

رشیدالماسی..البته ۳ بار عوض شد و ایشون آخری بودن..اما عاشق معلم کلاس دومم هستم..خانم مرادی،امیدوارم هرجا هستن سلامت باشن..با اینکه ۲۴ سال گذشته ولی هرجا از دوستام یا خانوادم رو میبینه سراغ منو میگیره

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

[QUOTE=112018446]اول خانم کاوه دوم مهدی نیاسوم رحمانی چهارم شریفی پنجم دیبایی😘😘🤩🤩😘😘🤩🤩[/QUOTEاخی عزیزم چ خوب همه رو یادته...🌺

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟
[QUOTE=112018446]اول خانم کاوه دوم مهدی نیاسوم رحمانی چهارم شریفی پنجم دیبایی😘😘🤩🤩😘😘🤩🤩[/QUOTE ...

آره قشنگ یادم همهشون و

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
رشیدالماسی..البته ۳ بار عوض شد و ایشون آخری بودن..اما عاشق معلم کلاس دومم هستم..خانم مرادی،امیدوارم ...

بی شک ی چی از شماتو ذهنش هس هنوز

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

خانوم اقایی.هیچوقت نمیبخشمش.

چون خونمون جابه جا شده بود مدرسه ام هم جابه جا کردن بعدش اونا درسشون جلوتر بود من کلمه (ه) رو یاد نگرفته بود بردم پا تخته بعدش گفت بنویس گفتم بلد نیستم از پشت سر محکم کوبید تو سرم ...سرم خورد تو تخته سیاه 😑اصلا یادم نمیره

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸