2777
2789
عنوان

بچه ها من از خودم میترسم😑چرا دعاهام زود اجابت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4605 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برسی؟ حتی اگه ب صلاحت نباشه این رسیدن بازم میخوای؟ 

آره 😍

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

خب شما ک برا همون دوست مجازیتون انقدر دعا میکنین این همه ادم التماس دعا کردن هم به چشم همون دوست مجازیتون ببینین چ عیبی داره

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

بهم نگین خرافاتی.. باور کنین کاملا خودم حسش کردم. وگرنه اصلا خرافاتی یا احساساتی نیستم.. 

بابا تو منی یا من توام

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب مگه حرفی زدم؟ 

درواقع نه!

اخه اولاش یبار گفتین حالا همه میان میگن برامون دعا کن

اینو تایپ کردم بعد اخرین صفحه تایپکتون رو ک دیدم  متوجه شدم برا همه دوستان تک تک دعا کردین شرمنده شدم از حرفم

نمیدونستم چجوری میشه پاک کرد پیاممو

ببخشید 

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

درواقع نه! اخه اولاش یبار گفتین حالا همه میان میگن برامون دعا کن اینو تایپ کردم بعد اخرین صفحه تای ...

خواهش میکنم. پیش میاد. 

عزیزم وقتی پیام میفرستی تا 3 دقیقه میتونی پاکش کنی. 

اون سه تا نقطه که زیر پیامت هست رو میزنی و حذف رو میزنی. 😚