2777
2789
عنوان

بچه ها من از خودم میترسم😑چرا دعاهام زود اجابت میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4604 بازدید | 299 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروقران برا من دعا کن خدا یه پسر خوشگل و نازو سالم بذاره تو شکمم تروخدا دعا کن

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

تو رو به اونی که برات عزیزه قسم 

میشه برام از ته ته دلت دعا کنی به مراد دلم برسم،؟

دیگه دارم کفر میگم این روزا حال دلم حال گریه س خستم 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

لطفا برام دعا کن که حال مامانم خیلی خیلی خوب بشه و بیماریش برطرف بشه،خواهش می کنم،می دونم برای حل مشکلت تاپیک زدی ولی شاید این جوری مشکل مامان منم حل شد.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»