2777
2789

خانما دوست من ناخواسته باردار شده و الان چندتا دندون خراب داره،به خاطر این موضوع استرس شدید گرفته ،،کسی تجربه ی دندون درد تو بارداری داشته؟یا داشتن دندون خراب؟ممکنه مشکل جدی براش یا برای بچه پیش بیاد؟میتونه چرک خشک کن استفاده کنه در صورت عفونت یا آبسه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا الان هیچ دندون دردی نداشتم اما تو بارداری یکیش به عصب رسید اون یکی هم افتضاح دردمیکنه نه مشکلی نیس باید تحمل کنی تا بعد زایمان

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
تازه فهمیده بارداره،۴هفته هستش

تا آخر ماه سوم نمیتونه کار دندانپزشکی انجام بده 

ماه چهار و‌ پنج و شش میتونه 

عکس رادیوگرافی OPG نمیتونه بگیره ، اما عکس تکی دندان میتونه بگیره 

آموکسی سیلین میتونه بخوره

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
یعنی سری دندون پزشکی براش مشکل نداره؟

نه من همین دیروزازدکترم پرسیدم چون مث شمامیترسیدم الان یسری داروهای خاص اگه وضعیتت بدباشه میدن بایدبری دندون پزشکی بگی باردارداروبده بعدداروهاتوببری باتاییدپزشک مصرف کنی بعدازسه ماهگی ام پرکنی یابکشی