2777
2789
عنوان

سلام بچها تو رو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 46 پست
نمیدونم تو اینترنت که سرچ کردم نوشته اگه زخم باز رو دست باشه و از بزاق گربه بهش برسه امکان ابتلا خیل ...

ببین هر حیوانی غیر از موش صحرایی و خرگوش هاری رو میتونه منتقل کنه ولییییی فقط در صورت حیوان گزیدگی خب؟یعنی اینکه گازت بزنه قشنگ بزاقش فرو کن تو عضله و خونت برو نگران نباش

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاری چی هس؟ مثلا کسی هاری بگیره خدایی نکرده چی میشع؟

هاری یه بیماریه که معولا از حیوان به انسان منتقل میشه تو حیوانات خیلی خطرناک نیست ولی اگه به انسان منتقل بشه فقط تا چند ساعت شنیدم احتمال درمان داره و گرنه بدبخت میشی البته خیلی هم معمول نیست اغلب تو روستاهاست و با گاز منتقل میشه مثلا یه گرگ هار با سگ دعواش میشه سگ رو گاز میگیره بعد سگ میره آدم رو گار میگیره

علائمشم معمولا انزوا و عصبی بودن و خروج کف از دهانه من اینارو میدونستم

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
چرا

چون هاری انتقالش به این سادگی نیست واقعا باید حتما گاز گرفتگی باشه وگرنه گربه ممکنه هر روز بزاقشو هزار جا مالیده باشه که دستت بخوره به اونجاها

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
بچها خیلی میترسم فردا صبح میرم دکتر

عزیزم شما وسواس داری

نترس هاری نگرفتی

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
ببین هر حیوانی غیر از موش صحرایی و خرگوش هاری رو میتونه منتقل کنه ولییییی فقط در صورت حیوان گزیدگی خ ...

خو منم رو دستم یه خراش تازه و باز بود و این گربه تا صداش اوند من دوییدم رفتم اونکارو کردم بزاقش تازه بود.امکانشم بود موقع گره دادن پلایتیک به دستم بخوره

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
نمیدونم تو اینترنت که سرچ کردم نوشته اگه زخم باز رو دست باشه و از بزاق گربه بهش برسه امکان ابتلا خیل ...

شاید منظورت کزاز هست درسته؟

اونم واکسن زدی احتمالا 

اگرم خیالت راحت نیست برو واکسن بزن 

هاری یه بیماریه که معولا از حیوان به انسان منتقل میشه تو حیوانات خیلی خطرناک نیست ولی اگه به انسان م ...

اگه تا چند ساعت واکسنش زده شه خوب میشه 

شما هم نگران نباش اگه اینقدر درگیر کرده فکرتو برو دکتر 

هاری یه بیماریه که معولا از حیوان به انسان منتقل میشه تو حیوانات خیلی خطرناک نیست ولی اگه به انسان م ...

بنظرت من چی؟

شاید منظورت کزاز هست درسته؟ اونم واکسن زدی احتمالا  اگرم خیالت راحت نیست برو واکسن بزن

نه بابا😐

کزار ویروسیه که از خاک و زخم منتقل میشه

هاری از بزاق حیوانات 

کلاااا فرق دارن

اگه تا چند ساعت واکسنش زده شه خوب میشه  شما هم نگران نباش اگه اینقدر درگیر کرده فکرتو برو دکتر ...

الان برم.بنظرت تا فردا نرم بد میشه

خو منم رو دستم یه خراش تازه و باز بود و این گربه تا صداش اوند من دوییدم رفتم اونکارو کردم بزاقش تازه ...

😐

ببین من پزشکم خب؟

پروتکل اورژانسو بلدم

اگه کسیو گربه و سگ و هرچیز دیگه گااااااززززز گرفته باشه باید واکسن بزنه

باید واکسن کزازم بزنه

باید آنتی بیوتیکم بخوره

ولی درصورتی که گاز گرفته باشه اون حیوون

پس الکی خودتو اذیت نکن