2777
2789
عنوان

سلام بچها تو رو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 46 پست
نه بابا😐 کزار ویروسیه که از خاک و زخم منتقل میشه هاری از بزاق حیوانات  کلاااا فرق دارن

کزاز باکتریه البته 🌹

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
😐 ببین من پزشکم خب؟ پروتکل اورژانسو بلدم اگه کسیو گربه و سگ و هرچیز دیگه گااااااززززز گرفته باشه ...

منم زخم باز رو دستم بود آخه

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا😐 کزار ویروسیه که از خاک و زخم منتقل میشه هاری از بزاق حیوانات  کلاااا فرق دارن

چمیدونم آخه 

معمولا برای زخم هایی که ایجاد میشه با ابزار کثیف میگن واکسن کزاز بزنید اسی هم که به آشغال ها دست زده گفتم شاید منظورش اونه

منم زخم باز رو دستم بود آخه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
الان برم.بنظرت تا فردا نرم بد میشه

نه لازم نیست الان بری دو سه روز فکر کنم وقت داره

بعدم بابا اینطور منتقل نمیشه که یک در هزارم نیست درصدش 

ولی اگه میخوای آروم شی برا آرامش خودت میگم فردا برو دکتر

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
نه لازم نیست الان بری دو سه روز فکر کنم وقت داره بعدم بابا اینطور منتقل نمیشه که یک در هزارم نیست د ...

فردا که حتما میرم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟