2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 29 پست
واقعا ی چیزای اینترنت بده آخه خوندم جنین تو شکم مادر مرده واسه همین استرسم بیشتر شده 

نه قربونت،به خودت استرس نده

خیلی از نی نیا برا هزار و یک دلیل اون تو به مشکل میخورن ، سریع همه یقه ی سونو رو میگیرن😁

من سو داخلی هم شدم. مشکلی نبود نه درد نه لک...چون نی نی تو کیسه اب تو رحمه، جاش فرق داره

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران چرا عزیزم؟ همه چی خوب پیش میره

همش فکر الکی ،هی میگم اینجور نشه اونجور نشه خدایی نکرده ،اینقد اینجا چیزای بد می‌شنوم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
همش فکر الکی ،هی میگم اینجور نشه اونجور نشه خدایی نکرده ،اینقد اینجا چیزای بد می‌شنوم

میدونم حق داری، هممون حساسیم به سلامتی و ...

ولی من شخصا زیاد تو بحرش نمیرم. سرچ نمیکنم. زیاد دل به دل فکر و خیال نمیدم

با اینکه من ۳۵ سالمه و بالاخره ریسکم بیشتر از سن پایین تره

تازه یه کیست ۵ سانتیم دارم😂

شوهرم همش نکران کیسته ست..من هی بهش میگم نه درد دارم نه لک...نی نیم که تو کیسه در امانه..الکی فکر و خیال نکن....😁 اول خدای نکرده بذار اتفاق بیفته، اون وقت غمش رو بخور... پیشواز غم نرو 

شمام همیتطور شهرزادجون...قشنگ با انرژی پیش برو، چرا غضه چیزی و بخوریم که اتفاق نیفتاده؟

میدونم حق داری، هممون حساسیم به سلامتی و ... ولی من شخصا زیاد تو بحرش نمیرم. سرچ نمیکنم. زیاد دل به ...

عزیزم منم کیست داشتم هر دفعه کوچیکتر شد که تو۱۶ هفتگی کلا محو شد اتفاقا کیست نگران کننده نیس اصلا 

خیلی هم عالی آفرین کاش منم آرامش داشتم

بچه اولتونه شماهم؟ آنومالی رفتین؟

عزیزم منم کیست داشتم هر دفعه کوچیکتر شد که تو۱۶ هفتگی کلا محو شد اتفاقا کیست نگران کننده نیس اصلا&nb ...

وای چه خوووووب.کیست من از هفته هشتم که تو سونو دیدن تا الان کوچیک نشده. حالا سه هفته دیگه میخوان چکش کنن،بامید خدا کوچیک شده باشه

اخه من کلومیفن خوردم ۵ ماه. کیسته برا اونه لامصب. میتونست نی نی بشه هاااا😋😋😋

اره من بچه اولمه، تازه هفته قبل رفتم ان تی،۱۴  م

وای چه خوووووب.کیست من از هفته هشتم که تو سونو دیدن تا الان کوچیک نشده. حالا سه هفته دیگه میخو ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم

نه من اصلا نمی‌دونم اون کیست از کجا اومده بود ۴۰ میلی بود 

اما دکتر گفت تنها چیزی که مهم نیس کیست هست 

خدا حفظش کنه برات عزیزم نه من اصلا نمی‌دونم اون کیست از کجا اومده بود ۴۰ میلی بود  اما دکتر گ ...

اررررررره کیست یا کوچیک میشه محو میشه یا بعدا درش میارن. واقعا نگرانی تداره

تو پرونده م هست، گویا اردیبهشتم یکی داشتم، تیر رفته بود،

برا خودشون رفت و امد دارن😁😁

خدا حفظش کنه برات عزیزم نه من اصلا نمی‌دونم اون کیست از کجا اومده بود ۴۰ میلی بود  اما دکتر گ ...

مرسی عزیزم. خدا همه نی نیارو صحیح سالم بذاره بغل مادرو پدرشون🙏❤