2777
2789

پدر من به خاطر سرطان روده و مقعد و پرتو درمانی ، مقعدش زخم شده و به شدت درد میکنه و نمیتونه بنشینه ، حتی به خاطر التهابات شدید نمیتونه شیاف بزاره . موقع دستشویی رفتن واقعا عذاب میکشه .

دکتر گفته این حالت تا حدود 10 روز همراهشه ، و هیچ مسکنی هم تجویز نکرد . 

بابام و شیاف ( که حالا دیگه نمیتونه استفاده کنه ) آرومش میکرد

من شنیدم روغن الاغ برای تسکین درد خوبه 

حالا سوال من اینه ، 

این روغن خوردنیه یا باید به موضع زخم مالیده بشه ؟؟؟ 

زخم و خوب میکنه ؟

کسی تجربه داره در این زمینه ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای پدرت کباب شد😢😢😢😢

خداجون لطفا یه کاری کن هیچ بابا مامانی هیچ جای دنیا مریض نشن ممنون😞😞😞😞😞😞

آمین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دلم برای پدرت کباب شد😢😢😢😢 خداجون لطفا یه کاری کن هیچ بابا مامانی هیچ جای دنیا مریض نشن ممنون ...

ممنون عزیزم 

الهی آمین 

واقعا بابام اذیت داره میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

شنیده های من راجع به روغن الاغ البته اگر اصلش رو پیدا کنید مربوط میشه به دردهای استخوانی

برای این مورد بهتره که برید به داروخونه و ازشون محلولی برای همورویید و بواسیر و شقاق بگیرید اگر اشتباه نکنم اسنش ام جی هست باز هم مطمئن نیستم توضیح بدید خودشون راهنمایی میکنن

و اینکه پدرتون روی زمین سفت نشینن زیرشون بالش نرم بزارید بشینن

امیدوارم خداوند شفای عاجل عنایت کنه به پدر بزرگوارتون

عزیزم اون شیر الاغه نه روغنش بعدشم باید بخوره  برا دستگاه گوارش کلا خوبه

شیر الاغ نه ، روغنش 

که ظاهرا کمیاب هم هست و هر جایی نداره 

پسر عمه ام بچه روستاس از اونجا میخواد بگیره بیاره

درمورد عنبرالنساراتحقیق کن فکر کنم بهتر باشه

زخم و خوب میکنه؟

شنیده های من راجع به روغن الاغ البته اگر اصلش رو پیدا کنید مربوط میشه به دردهای استخوانی برای این م ...

ممنونم عزیزم 

پماد هموروئید و پمادای لیکودوئین دار و ... گرفتیم 

اتفاقا امروز داروخانه بودم ،وضعیت بابامو توضیح دادم ، ژل موضعی 2 درصد لیکودوئین دار بهم داد 

ولی خیلی بی حس نمیکنه 

التهابات مقعدش خیلی زیاده