2777
2789
درو بستن اول شب بود منم هرجا رفتم دنبال مامانم میگشتم که ای کاش نمیگشتم اب شده بودم از خجالت 

😁 تجربه ای شد تا شبا بعد در بستن تو افق محو شی. میدونم مجردی سخته این چیزا رو هم ببینی و باید مراعات کنن ولی خب چه میشه کرد. به مامانت بگو درا رو شبا قبل کنن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجایی که من دیدم سرد مزاج ها مثل ماست سرد و وارفته بودن تو زندگی زناشویی خانوماشونو راضی ...

دقیقا بیمسیولیت بیخیال شل وارفته سرد بی احساس ولی رابطه رو میخاد و ببخشید زود ...زالی 

ممنونم از توصیحات  مرد بی احساس و کلا سرد نسبت ب احساسها . ولی رابطه براش مهمه جز کدوم دسته هس ...

نه عزیززم اصولا سردمزاجی  به کم بودن میل جنسی میگن از مشاورت تعجب میکنم

شوهرت  اگه رابطه واسش مهمه ولی از نظر احساسی کم میذاره اون سردمزاج نیست بلکه بی محبت و بی عاطفه ست

منتظر اتفاقات خوبم 
بله درسته . ولی کلا همسر بی احساس و سرد نسبت ب همه مسایل احساسی بی احساس باشی ولی رابطه بخای . یعنی ...

خوب اون نمیشه سرد مزاج کلمه سرد مزاج برای مردهایی کاربرد داره که رابطه براشون الویت نداره و رابطه محدودی با شریک زندگیشون دارن و همین مقدار رابطه براشون کافیه و راضی و خوشحالن از این قضیه

اما این مرد که شما میگید بی احساس هست که کاملا دو تا موضوع متفاوت هستند از هم و هیچ ارتباطی به هم ندارند

سرد مزاجا نمیدونم چجورن. ولی شوهرم که گرم مزاجه .فوق العاده احساساتیه و مهربونه.و خیلی محکمه برای ز ...

دلمون بردی بااین همه خوشبختی .مبارکت باشه دوست جون😂

دقیقا بیمسیولیت بیخیال شل وارفته سرد بی احساس ولی رابطه رو میخاد و ببخشید زود ...زالی 

تعجبه. ببخشید چند بار در هفته؟ معمولا اینجور افراد خیلی هنر کنن هر دوهفته وظیفشونو انجام میدن. زود انزالی هم احتمالا بخاطر همون دیر به دیر رابطه داشتنه و میشه هم با اسپری و قرص و... درست کرد

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

سرد مزاج ژنتیکی این جوری و درست بشو هم بیشتر وقتا نیست 

مرد سرد مزاج نباید ازدواج کنه چون نصف ازدواج رابطه جنسی هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖