2777
2789
عنوان

حالت تهوع دردوران بارداری

100 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من هفته هشتم بارداریم خیلی حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم غذا درس کنم و بخورم میرم تو اشپزخونم حالم بهم میخوره هیچی نمیتونم بخورم مدام دلم شورمیخوره چیکارکنم سما راهکاری ندارین کلافه شدم😢😢

اب سیب و به خوبه بخوری

نون خشکم بخور قبل از پا شدن از تخت

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس بدیه‌

منم همینجوری بودم.

اه اه بهش فکر میکنماا‌... ایش.

یه چند هفته دیگه بهتر میشی .

بچه اولتع؟؟؟

فقط حیدر امیر المومنین است😍😍حیدر شدی تا بر درت هی در بکوبم🌼🌼🌼با افتخار شیعه ی مولا هستم😎❤❤❤❤علی (ع)موجود غریبی ست.کسی که دوستانش بهترین مردان حق و دشمنانش شقی ترین اصحاب جهل اند.میدانید اینکه بتواند کسی یک تنه در خیبر را از جا بکند ولی وقتی در خانه اش را آتش میزنند دستانش بسته باشد.اینکه بتواند کسی روزها خلیفه وقت باشد و شب ها رهگذر کوچه های یتیم نشین کوفه.اینکه تمام مدینه از غضب حیدری اش قالب تهی کنند و باز همان تمام مدینه جرئت کنند حق مسلمش را غصب کنند.این ها عجیب است. این ها نشان می دهد شخصیت چند بعدی مولا چقدر میتواند حیرت آور باشد.علی تمام لحظه هایش عبادت بود.چه نعره هایش در بدر و جمل و صفین.چه سکوتش در روز های بعد از غدیر.چه طلوعش از دیوار کعبه.چه عروجش از محراب مسجد.علی همه چیزش عبادت بود.و چه افتخاریست و که ولایت علی ابن ابی طالب حصنی❤❤❤❤❤.راستی مولا جان شنیدیم عجیب یتیم نواز بودید.میدونید مولا می گن امام هر عصر پدر اون امت هست.و این روز ها درد یتیمی خار بدی تو گلوی ماست.دنیا ما رو غریب گیر آورده.و ما همه کز کردیم یه کنج خلوت و بغض کردیم و دل نگرانیم که چرا پدر از راه نمی رسه که بگیم یتیم نیستیم😔صاحب داریم😭امام داریم.دلم رفت خرابه ی شام چرا😔😔جان رقیه دعا کن دوران یتیمی تموم بشه😢همین

وعده های زیاد ولی کم ،سیرانی گنجشک یخ چایی زنجبیل دارچین نعنا نبات  ویتامین ب۶اینا خوبه برا حالت تهوع ،منم بشدت حالت تهوع داشتم تا ۳ماه اول لب ب چیزی نمیزدم وقتی باردارشدم ۵۷کیلو بودم یهو شدم ۵۲کیلو خیلی لاغرشدم ولی بعد ۳ماه بهتر شدم ب خصوص ازماه ۴ب بعد دیگه شروع ب وزن گیری کردم الان ک شش ماهمه شدم ۶۰،،،بهترمیشی اسی نگران نباش فقط یادت نره اب و میوه زیاد بخور 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
اره عزیزم اوله

دختر دوس داری یا پسر؟

فقط حیدر امیر المومنین است😍😍حیدر شدی تا بر درت هی در بکوبم🌼🌼🌼با افتخار شیعه ی مولا هستم😎❤❤❤❤علی (ع)موجود غریبی ست.کسی که دوستانش بهترین مردان حق و دشمنانش شقی ترین اصحاب جهل اند.میدانید اینکه بتواند کسی یک تنه در خیبر را از جا بکند ولی وقتی در خانه اش را آتش میزنند دستانش بسته باشد.اینکه بتواند کسی روزها خلیفه وقت باشد و شب ها رهگذر کوچه های یتیم نشین کوفه.اینکه تمام مدینه از غضب حیدری اش قالب تهی کنند و باز همان تمام مدینه جرئت کنند حق مسلمش را غصب کنند.این ها عجیب است. این ها نشان می دهد شخصیت چند بعدی مولا چقدر میتواند حیرت آور باشد.علی تمام لحظه هایش عبادت بود.چه نعره هایش در بدر و جمل و صفین.چه سکوتش در روز های بعد از غدیر.چه طلوعش از دیوار کعبه.چه عروجش از محراب مسجد.علی همه چیزش عبادت بود.و چه افتخاریست و که ولایت علی ابن ابی طالب حصنی❤❤❤❤❤.راستی مولا جان شنیدیم عجیب یتیم نواز بودید.میدونید مولا می گن امام هر عصر پدر اون امت هست.و این روز ها درد یتیمی خار بدی تو گلوی ماست.دنیا ما رو غریب گیر آورده.و ما همه کز کردیم یه کنج خلوت و بغض کردیم و دل نگرانیم که چرا پدر از راه نمی رسه که بگیم یتیم نیستیم😔صاحب داریم😭امام داریم.دلم رفت خرابه ی شام چرا😔😔جان رقیه دعا کن دوران یتیمی تموم بشه😢همین
من هنوز حالت تهوع ندارم.میگن بارداری دختر حالت تهوعش زیاده

دقیقا همینه!!!

دختر داشته باشی حالت تهوع داری هیچی نمیتونی بخوری...

این به من ثابت شده

اونا ک پسر باردار بودن خیلی راحت بوده باردااریشون

من هنوز حالت تهوع ندارم.میگن بارداری دختر حالت تهوعش زیاده

اره واقعا

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..