2777
2789

من  رفتم مسافرت امدم چن تا ظرف کثیفش گذاشته بود...بنده خدا اصلا بجز تو بارداری و تا یکسالگی بچم دست ب ظرف نمیزنه

کارای دیگ با هزار قر و لند مجبوره انجام بده

بچه داری میکنه...پاش بشوره و غذا بده و ببره بیرون

اما بچه م‌بدون‌من کاری نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد مگه کار خونه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

باید بکنه 

وقتی تو خونه زندگی میکنه باید کاراش هم بکنه...بچست مگه کاراشو زنش بکنه...مرد باید نوبتی ظرف بشوره نوبتی خونه رو تمیز کنه لباساشو خودش اتو کنه

حالا اگه زن این کارارو جاش کرد لطف کرده و باید تشکر کنه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
من الان ب شدت مریض شدم عصبانی ام هستم از دستش چون از صبح تا الان نیم ساعت پیش زنگ زده حالمو پرسیده😑 ...

بگو داري ميايي غذا بگير بيار من حالم بده غذا نذاشتم ماها بي نهايت رو داديم به شوهرامون

دقیقا خودم مجردم ولی متنفرم از مردی که کا رخونه بکنه بخصوص شستن ظرف

نمیدونم والا هرکی یه مدل فکر میکنه

ولی به نظر من وقتی تو یه خونه زندگی میکنن همه اعضای خانه باید برای تمیز موندن و نظافتش زحمت بکشن خانم خونه کلفت نیست که بنده خدا

تو اطرافیان ما مردا خیلی کمک میکنن یه چیز عادیه کار کردن مرد

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
عزیزم توهر تاپیکی بدونه ازینا هست درستم نمیشه

اره 

نمیدونم چ لذتی میبرن اخه 

درک نمیکنن که زشته اینجور حرف زدن 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
شما حالا مشکلتون چیه حسودی

اره 

اصلا تشنج کردم از حسودی 😂😂😂

عزیزم ایتقدر کوته فکر نباش 

وقتی کسی داره از کمبودش یا مشکلش یا هرچیزی که باعث ناراحتیش شده حرف میزنه شما سعی کن همددردی کنی نه اینکه بدتر نمک بپاشی رو غمش

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بگو داري ميايي غذا بگير بيار من حالم بده غذا نذاشتم ماها بي نهايت رو داديم به شوهرامون

تو این هفته این جمله رو زیاد شنیده ازم متاسفانه 

ولی امروز دیگ واقعا حالم بده 😩😩😩

خونه ک نامرتب و چیزی سر جاش نیس خیلی انرژی منفی داره میدونم الان از در بیاد تو انرژیش گرفته میشه 

حس درونی لعنتیم میگ پاشو زندگی رو ب جریان بنداز

از طرفی میگم دیگ واقعا پررو میشه من با این حالمم فکر اون باشم دیگ هیچوقت کسالت منو جدی نمیگیره

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
دقیقا خودم مجردم ولی متنفرم از مردی که کا رخونه بکنه بخصوص شستن ظرف

نکشیدی عزیزم.وقتی تو زندگی بیفتی با دو تا بچه و کلی مسیولیت.میفهمی که مردها هم باید کمک کنن.همزمان به درس بچه برسی مهمونم‌میاد.خونه رو باید همش تمیز کنی.بچه‌مریض میشه شب تا صبح بیداری.صبح هم‌نمیتونی بخوابی چون کلی کار داری.اصلا تا تو جریانش نیفتی نمیتونی درک کنی😅😅😅خانه داری واقعا سخته

یک صلوات میفرستی؟
شوهر من تاحالا يه ليوانم نشسته فقط سفرو جمع ميكنه ميزاره رو اپن و ميره  كاراى سنگينم اون ميكنه ...

شده ازش بخواین ولی محل نذاره؟. یا کلا خودت نخداستی؟ 

تو این هفته این جمله رو زیاد شنیده ازم متاسفانه  ولی امروز دیگ واقعا حالم بده 😩😩😩 خونه ک ن ...

اره... شوهر من که خودش یه ذره سردش شه میگه آنفولانزا گرفتم بعد عیو همونو من حالم بد شه بگم میگه ادا اطفار داری

گاهی اینقده دلم برای مجردی هام تنگ میشه.یادش بخیر چه زندگی شاهانه ای بود😅کلا فقط بخورو بخواب.البته کمک هم‌میکردیم به مادرمون ولی نسبت به منزل شوهر شاهانه زندگی میکردیم.طفلی مادرها چقدر دلسوزن.الانم خودمون مادر شدیم باید فداکاری کنیم.مادرها عشقن عشق

یک صلوات میفرستی؟