2777
2789
تو این هفته این جمله رو زیاد شنیده ازم متاسفانه  ولی امروز دیگ واقعا حالم بده 😩😩😩 خونه ک ن ...

ببين عزيزم اين مردا هيچوقت ادم نميشن پاشو به خونه زندگيت سروسامون بده شام درست كن يه دوش بگير براي سرحالي خودت ادم كه مريض ميشه هرچي بيحال بيوفته بدتره 

مثلا فك ميكني الان بياد ببينه خونه اونطوري پاميشه تميز ميكنه ما بايد وقتي شوهرا مريض ميشن تنبيه شون كنيم بهشون نرسيم

[QUOTE=111943001]شوهر دوستم  دوستم دوقلو داشت  اصن کمک نمیکرد  همش میخابید من جای اون 

ببخشید هنوز با دوسیت در ارتباطی؟ دوقلو هاش چند وقتشونه؟

و اینکه شوهرش حتی بعد زایمان هم کمک نمیکرد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره... شوهر من که خودش یه ذره سردش شه میگه آنفولانزا گرفتم بعد عیو همونو من حالم بد شه بگم میگه ادا ...

من بیشتر عصبانی ام چرا من یادش نبودم از صبح گفتم وقت ناهار ب ذهنت نرسید من با این حالم چیزی خوردم یا نع 😒😒

بهانه های اقایونم ک میشناسی ب یادت بودم عزیزم و سرم شلوع بودو انتن نداشتمو ۰😑😑😑😑

ته ته نگرانیشون عزیزم بریم دکتر 

نمیگن ک بشین استراحت کن یکم پرستاری بلد نیستن 😑😑😑😑

من اگ بتونم خودمو کنترل کنم امشب ب همین حالت خونه رو بزارم بی غذا و مجبورش کنم کارارو انجام بده خوشحالترینم🤪

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
من  رفتم مسافرت امدم چن تا ظرف کثیفش گذاشته بود...بنده خدا اصلا بجز تو بارداری و تا یکسالگی بچم ...

برا شمام شوهرتون ظرف خالی غذا و... میذاره دوباره تو یخچال؟ 

ببين عزيزم اين مردا هيچوقت ادم نميشن پاشو به خونه زندگيت سروسامون بده شام درست كن يه دوش بگير براي س ...

😷😷😷😷😷😷

همونو بگو من عرضه اعتصاب ندارم 

تو این حالت با این انفالونزا فکر اینم اقا از در میاد من و خونه بی روح نباشیم کسل بشه😒😒😒

یکی منو دعوا کنه

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
[QUOTE=111943001]شوهر دوستم  دوستم دوقلو داشت  اصن کمک نمیکرد  همش میخابید من جای اون ...

طفلی دوستم ۹ ماه بعد دوقلوها دوباره باردار شد 

نگه داشت بچشو 

نه شوهرش اصن کار نمیکنه به هیچ وجه

حتی صبح میخاد بره سرکار خانومشو بیدار میکنه پاشو لباسامو اتو کن 

یا شلوارشو همونجا در میاره دیگه آویز نمیکنه

دوست منم عین کزت کار میکنه جالب اینجاست خیلی هم راضیه😐😐😐😐

مامانتون چیکار میکنه اونوقت ؟

همه ی کارا رو انجام میده ، خرج ما رو هم مامانم میده ، بابام قرونی خرج نمیکنه ، کلا زندگی بسیار سختی داشتم تو خونه ی پدرم ، گر چه هنوزم عقدم ولی خیلی راحت شدم از دست کارای بابام

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

مامانتون شاغلن؟

بله معلمن ، ولی خیلی سختی کشید مادرم ، کاش فقط مشکل ِ پدرم کمک نکردن تو کارای خونه بود ، بابام بد دله ، بد بینه ، دست ِ بزن داره ، معتاده ، کارمنده ولی قرونی از پولاشو خرج ما نمیکنه میده به زهره ماریش ، زندگی خیلی بهمون سخت گرفت ، مامانم زیر کلی وام رفت تا تونست یه تنه جهزیه مو بخره ، قسطای جهزیه ی منم مادرم میده ‌.. اینقد تو دلم دارم که اگه بخوام بگمممم تا صبح طول میکشه ‌‌.. 😑

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷