2777
2789
عنوان

کـــنکور99

82 بازدید | 9 پست

سلام بچه های کنکوری ۹۸ک پشت موندن بعضی کتابا خــــیلی فرق کرده😳😳😳بنظرتون کتاب بخریم بهتره یا میتونیم از نت تغییراتو پیدا کنیم،اگ کسی اینجا تغییراتو پیدا کرده لطفا بگه سایتشو منم بردارم

واااى. من خىلى پشت کنکنور موندم ينى اصلا کنکور ندادم   هرسال ىچىزى رفتم هى اىن قبول نشدم اون قبول شدم ول کردم حالا امسال تصميم گرفتم همه چى شرکت کنم   هرکدوم قبول شدم برم حالا کتابا ىعنى باىد جديد بگيرم   ؟

واااى. من خىلى پشت کنکنور موندم ينى اصلا کنکور ندادم   هرسال ىچىزى رفتم هى اىن قبول نشدم اون قب ...

منم امسال اولین بترمه پشت موندم نمیدونم واقعا من ازمون میرم،رفتم با اینک دینیو خوب خونده بودم ولی چهارتا سوالش اصلا ب چشمم نخورده بود،ایه های جدید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امسال اولین بترمه پشت موندم نمیدونم واقعا من ازمون میرم،رفتم با اینک دینیو خوب خونده بودم ولی چه ...

من همه هم دوره اىام لىسانشون امسال ميگيرن هيچى يادم نيست   زورکيم دارم ميرم  شاىدم  نرفتم فقط مدرک  ولى آخه رشته اى که ميخوام ميدونم شهر خودم نميارم  کنکورو مىدم اگر اونجاىى خواستم نشد بيکار نمونم  

ممنونم ، دنبال کتاب زیست ژنتیک نظام قدیمم ، کتاب خوبی میشناسی ؟

ن من در اون حد با کتابایه نظام قدیم اشنا نیستم،ولی خب واسه ما خــــــــیلی خوب زیسته خیلی سبزه

ن من در اون حد با کتابایه نظام قدیم اشنا نیستم،ولی خب واسه ما خــــــــیلی خوب زیسته خیلی سبزه

شارش انرژی هم دارید ؟ یعنی چرخه کلوین و تنفس نوری و تنفس سلولی و کربس و....

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم