2777
2789

میخایم بادیگارد خبر کنیم به زور ببریمش بیمارستان مغزو اعصاب بخابونیمش برا خوب شدن افسردگیش و ترکش به نظرتون مار زخمی نمیشه بعدش؟؟؟؟؟

لطفا اگه تو آشناهاتون تجربه داشتید بگید😐😐😐😐

والا من دادم بابام رو اومدن به زور بردن کمپ.از وقتی اومده بیرون هر روز زنگ مییزنه تشکر میکنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز داداشم هم معتاد هم افسردده بستری هم نمیشه میخایم به زور ببریمش میگم بعدش که خوب شد و اوممد خطرن ...

ما هم خیلی میترسیدم که بابام بعدش بیاد بیرون و اذیت کنه.براش یه نامه نوشتیم و تو کمپ هر روز نامه رو براش می‌خوندن.نوشته بودیم که چقدر دوستش داریم و فقط به خاطر خودش و سلامتیش و ... اینکار رو کردیم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

شما توکل کنین به خدا اون کاری که فکر میکنین درسته رو انجام بدین باقیشو بسپارین بخدا. خودش همه چیزو درست میکنه. نمیشه که چون احتمال داره برگرده ناراحت باشه شما بخیالش باشین.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
آره متاسفانه😢😢😢😢😢😢

ب نظرم با چندتا دکتر مشورت کن اما نه اونایی ک از خودشون کلینیک دارن چون اونا بخاطر پول گرفتن و منافع خودشون هر بلایی ک بخان سر مریض در میارن 

https://www.instagram.com/anseh.scarf/