2777
2789

من لیفت انجام دادم ۱۰۰ت بهم گفت هزینه لمینت جداس ۲۰۰ت میشه.هزینه لیفت و لمینت چقدره میشه بگید🌹

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

نه زود صاف شده😕 همون فرمژه و ریمل میزدم بهتر بود😐

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیفت پرسیدم 200"،لمینت نپرسیدم 

پس خوب گرفته.ولی خیلی دوامم نداشت یه هفتس انجام دادم داره برمیگرده حالت قبل😒

موادش خوب نبوده

شاید.گفت دوباره ترمیم میکنم ولی دیگه نرفتم 

من لیفت کردم 120 تومن گفت دوماه میمونه قشنگ دوماه موند ولی احتیاج به مراقبت داشت مثلا روز اول نباید حموم میرفتی یا یه هفته ام نباید ریمل میزدی و تا اخر هم باید هروقت صورتتو میشستی مژه هاتو به سمت بالا با دست صاف میکردی !! من همرو رعایت کردم دقیقا دوماهم بیشتر موند... و حتی با اینکه من مژه هام قبلش اصلا فر نبود و کاملا صاف و رو به پایین بود و باریملم فقط یه ربع بالا وایمیستاد

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
من لیفت کردم 120 تومن گفت دوماه میمونه قشنگ دوماه موند ولی احتیاج به مراقبت داشت مثلا روز اول نباید ...

من فرداش ریمل زدم با دستمال مرطوبم پاک کردم حمومم رفتم 😓شاید بخاطد همین صاف شده یه کم

من فرداش ریمل زدم با دستمال مرطوبم پاک کردم حمومم رفتم 😓شاید بخاطد همین صاف شده یه کم

اره دیگه چون بمن گفت اینارو اصلا نباید انجام بدی !! ننداز گردن مواد آرایشگر بدبخت دیگه😅 فقط باید اینارو بهت میگفت که نگفت !! من قبلشم تو نت خونده بودم که حموم نباید رفت روز اول

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
اره دیگه چون بمن گفت اینارو اصلا نباید انجام بدی !! ننداز گردن مواد آرایشگر بدبخت دیگه😅 فقط باید ای ...

فقط گفت تا دوساعت اب نزن منم ناشی بودم گند زدم 🤣

من لیفت مژه انجام دادم راضیم . به منم گفت یه روز اصلا اب نزن. برا من بوتاکس مژه هم زد برا تقویتی . منکه راضی بودم تا ۱ ماهم برام بود. مژه هامم مشکی شده بود. اگه خواستید کاراشو ببینید برید تو اینستاگرامش.        tattoo_extension_ fatima

منم لیفت کردم هزینش 200 شد بدون لمینیت

ولی مئادش درجه یک بود

چیزایی که گفت رعایت کردم الان خیلی راضیم فعلا یکماه گذشته مثل روز اوله

بهم گفت تا دو سه ماه میمونه

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری