2777
2789

سلام دوستان. این طرحهای تخفیف دندانپزشکی که یک مبلغی میدی کارت عضویت میگیری بعدش خدمات دندانپزشکی تا 50 درصد تخفیف داره خوبه یا نه؟ مشکوک نیست؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدماتش خوب بود راضی بودی؟ 

چون خواهرم قبلا تو اون درمانگاه میرفت و راضی بود .مثلا پرکردن واسم نوشت ۱۳۰ درصورتیکه همه جا ۱۷۰ ب بالاس

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
منم به همینش مشکوکم 

اره.نرو.من الان از دندانپزشکی اومدم. پوسیدگی داشتم یکم. پونصد دادم.ولی عوضش میدونی مطمئنه.

حالا چند سال پیش جای ارزونتر رفته بودم.همش سیاه شدن دوباره.یکیشم کشیدم  چند سال پیش چون گفت درست عصب کشی نشده بود

سلام دوستان برای این خدمات اگر از مجموعه درست استفاده کنید واقعا چیز خوبیه بنده برای مادرم خریدم یه کارت بود به نام دکتردندان 30% هزینه مو کم کرد تازه ضمانت کتبی رو ایمپلنت بهمون داد الان دو ساله میگذره و مادرم خیلی راضیه منم چند بار استفاده کردم دکتراشون خیلی خوش اخلاق و منصف هستن و اصلا تازه کار نیستن هر کسی خواست بگه شماره شرکت رو براش بفرستم