2777
2789

پسر من قبلنا خیلی خوب میخوابید الان ظهرا خیلی اذیت میکنه خوابش میاد ولی مقاومت میکنه نه رو پا میخوابه نه کنارم پستونک هم نمیخوره ، شبا ولی میزنم پشتش اروم اروم میخابه ، نخوابه کلافه میشه تا اخر شب بهانه گیری میکنه، چکار کنم به نظر شما بخوابه راحتتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من شب ساعت۱۱,۱۲میخوابه تا فردا ساعت۱۱,۱۲صبح،بعدازظهرم دیگه نمیخوابه اگه زودتر از خواب بیدار بش ...

تا شب کلافه نمیشه ،؟ اخه پسر من بعدظهر نخوابه خیلی بهانه گیری میکنه کلافه میشه تا اخر شب 

دختر من شبا نهایت تا 10 بیداره  و بعد راحت یا با پستونک یا بی پستونک می خوابه. صبح هم  ساعت 6 صبح با من که پا میشم برم سر کار بیدار میشه. عصر ها اگه صبحش خونه مادر بزرگش خیلی بدوبدو کرده باشه و خسته باشه ساعت 2 می خوابه تا 2 ساعت. واگرنه بیداره و شب زودتر می خوابه

پسر‌من شب ساعتای ۱۰ میخوابه تا صبح ۷ بازی‌میکنه تا حدودای ساعت۱ بعدش بزور بدبختی مکافات گریه دعوا میخوابه تا ۳ بعدش دوباره تا شب‌.پسرمم دوسالشه دقیقا ولی ظهرا میذارمش رو پام و یه آهنگ میذارم ننوش میکنم اینجوری میخوابه

نه سرحاله،پسر شما حتما صبح زود بیدار میشه

ساعت ۹ بیدار میشه معمولا ، ولی همون ساعت ۱۱ هم که ی مدت بیدار میشد بعدظهرا خوابش میگرفت و نمیخابید، خواب ظهر عادت کرده یجورایی