2777
2789

پشیمون میشی هرچقدرم بی دردوقشنگ برات دربیاد .ادم دلش واسه قبلش تنگ میشه خخخ

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی آخه من چندتا دیدم البته بیشتر بن مژه خیلی خوشگل بود

نمیدونم وآلاه 

باز ببین هرچی به صلاحته اونو انجام بده

من که فعلا نمیزنم 

ضمنا عزیزم اینم در نظر داشته باش که بعدا که از مد افتاد میخوایی چیکار کنی !

الان ابروهای طبیعی مده اما از چند سال قبل همه ابروهاشونو تاتو یا هاشور کردن اکثرا پشیمونن افتادن به جون ریمو و لیزر

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
آها مرسی عزیزم یعنی دیگه ترمیمش هم نکردی؟؟؟

فقط یکبار رفتم ترمیم

من اون زمان خیلیییییییی پول دادم که همه تعجب میکردن

اما واقعا راضیم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

جای خوب باید بری.الان صد تومنیشم هس.پونصدی هم هست.موادشون با هم فرق داره.یه جا رفتم نمونه کاراشو دیدم واقعا عالی و طبیعی ولی پونصد.مال همکاراشو زده بود.اگه بد بود صاحاب ارایشگاه نمیداد بهش بزنه.

من عاشقشم شوهرم نمیزاره 

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
فقط یکبار رفتم ترمیم من اون زمان خیلیییییییی پول دادم که همه تعجب میکردن اما واقعا راضیم

گرونا پخش و سبز نمیشه موادشون.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
آخه چشمای من ریزه و بی روح گفتم بزنم یکم خوشگل شم    

اکوا بگیر بزن تادوروز میمونه رو چشمت دوباره تجدیدش میکنی.

چشم ریز رو بن مزه بزنی ک ملوم نمیشه خط چشم زلیخاییم بکشی میشی همش چشم خخ.

ولش کن ب دردوورم وسوزنش نمیارزه

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.