2777
2789
عنوان

خانمایی که عاشق شوهرشونن بیان کمک

737 بازدید | 81 پست

سلام خانمای گل 

من و شوهرم خیلی همو دوست داریم و همیشه با کارای کوچیک همو خوشحال میکنیم

شوهرم خیلی دوست داره که من سوپرایزی بدون مناسبت بهش هدیه بدم ولی من اصلا نمیدونم هدیه های کوچولو که هم خوشحال بشه و هم هزینه زیادی نداشته باشه چی میتونم براش بگیرم

لطفا از تجربه هاتون بگین تا استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ویفر رنگارنگ خیلی دوست داره چندسال پیش ی بسته براش خریدم کادو کردم بهش دادم انقد ذوق کرده بود 😊😊😊😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مثلا براش کیکای خوشمزه و متفاوت درست کن ، غذاهای جدید یاد بگیر ، دسرای خوشمزه ، مردا با همین چیزای کوچیک خیلی خوشحال میشن ، ها به خودتم خیلی برس لباس های شکیل بپوش و عطر خوشبو بزن به خودتو ، هدیه والا نمیدونم هزینه داره هر چی بخوای براش بگیری

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

والا من بیرون که میرم هرچیز مردونه ای ببینم براش میخرم.اونم خوشحال میشه. تا حالا خودش خرید نرفته. شلوار کفش تی شرت سوییشرت جوراب هرچی چشمم ببینه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

روان نویس خودنویس

کتااب کتاب کتاب😍

عطرهای کوچولو

جوراب

گل گل گل😍😍

غافلگیری های یهویی... مثلا اگه امکان داره گل فرستادن ب محل کارش

نامه نوشتن براش و گذاشتن تو حیب کت یا کیفش ک تو محل کارش ببینه و...

من اینکارا رو کردم. بازم یادم اومد میگم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
مثلا اتاق و ۴.۵تا بادبادک قرمز بزن  شمع روشن کن  لباس خوشگل بپوش  موزیک ملایم  ...

شاید یه لخظه قشنگ و فانتزی درست بشه ولی نمیشه بهش گفت کادو

متنفرم مبگن برو بوسش کن فلانش کن کادوش میشه ..مسلما خوشحال میشه ولی معنی هدیه یه چیز دیگست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عطر مورد علاقش_کیکی که دوست داره خودت درست کن _

به محل کارش با پست کارت پستال موزیکال و اینا بفرست

جاکلیدی های خوشکل _خودکار و خودنویس_یه مدال نقره که اسم دوتاییتون روش حک شده باشه _

الحمدالله رب العالمین