2777
2789

حدود۳سال بایه پسر تورابطه هستم(خانواده ها درجریانن مثه نامزد) من ۳۲سالمه و اون ۲۹ ونسبت به سنش خیلی پخته وعاقل از نظر رفتاری و تحصیلات دریه سطح هستیم حدودا۵،۶ ماهه به مشکل خوردیم اونم به خاطر کار!!! محیط کارش یه شرکت بزرگه که پرسنلش بیشتر خانم هستن ووقتی میری انگار وارد جشن شدی ماشالله روسری و شلوار کوتاهه و ارایشهای انچنانی .تااینجا که هیچی ...اما مشکل دورهمی ها،پیک نیک رفتنها،میتینگهای مثلا کاری هست که این اقابا خانمهای همکارش میره و میگه چون ماشین نداشتن من رسوندمشون و حالبه به من نمیگه!!! وقتی معترض شدم میگه گیر میدی،وقتی پیش منه تمام اعلانهای مجازیشو میبنده میره خونه انلاین میشه،میدونم تو ده تاگروه کاری ودوستانه دختر وپسر هست وگفته ،امابرای رفع حساسیت من تاحالانشده یه بارگوشیشو پیش من بازکنه و باهم بخونیم،گروه کاری صحبت خاصی داره؟؟؟به خاطره تماسهای ورودیش ،ترددش ،ساعتها اضافه کاری موندش،که معترض میشم و دعوامون میشه میگه نمیفهمی،درک نمیکنی،ازبقیه یادبگیر،مگه بقیه همکارام اینجوری نیستن واین توهینها....دیشبم که میگه بااین روند من نمیتونم ادامه بدم شما جای من باشین واقعا ناراحت نمیشین،حساسیت ندارین؟؟؟؟ حتی یه جشن و دورهمی رو به خاطره من ممکن نیست نره😔بااینکه دوسش دارم حس میکنم جدایی برام بهتره. اگه نظره منطقی دارین ممنون میشم کمک کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جدا شو.هیچ خیریتی تو این ازدواج نیست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بنظر من یه رابطه تا یه جایی قابل ترمیم

بعد از اون دیگه نیست 

دوران نامزدی دوره شناخت 

باید به این باور برسیم که که ممکنه طرف مناسب ما نباشه هر جی زودتر رها بشیم راحت تریم 

عزیزم اگه با هم تفاهم ندارین جدا شو 

خیلی بهتر از اینکه یه عمر بسوزی و بجنگی که طرف مطابق خواسته خودت کنی 

ایشالله بهترین قسمتت بشه 

بهترین کار اینه تو هم بری باهاش

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘