2777
2789
عنوان

مادرشوهري كه فقط باعث دعواست

278 بازدید | 9 پست

١/٥ عروسي كردم ٣-٤ ساله ميشنامشون ديگه كم اوردم ديوونه شدم... اخيرا بخاطر اينكه رفتيم سفر و بهش نگفتيم زنگ زد به من و هرچي خواست گفت و قطع كرد حتب خونه مادرمم زنگ زده... موندم چيكار كنم امروزم زنگ زده همسرم و همسر منم يك كلمه نگفته چرا سر زن من داد زدي؟ما هم حرفمون سد 

تور

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

وای ک چقد رو مخن این مادر شوهرا

عالیس در سرزمین معمولی هستم                                آرزو میکنم خدا به زندگیه تک تکون ارامش و رحمت عطا کنه                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه بارباحترام بگوماديگ يه خانواده ايم اختيارمون دست خودمونه لزومي نميبينم هرجابرم خبربدم تازه الان گل پسرش هزاربارامارداده مگ ميشه 😐😑

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘

اگر میخوای همه چی به نفع تو تموم بشه، با شوهرت دعوا نکن. میدونم اذیت میشی اما فقط دعوا نکن.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگر میخوای همه چی به نفع تو تموم بشه، با شوهرت دعوا نکن. میدونم اذیت میشی اما فقط دعوا نکن.

ناراحتيامو درد و دلامو ميبرم پيش همسرم متاسفانه اخرم من بده ام☹️

خب حالا چی میشد قبلش خداحافظی میکردی خدایی گاهی اوقات فک کن مادر خودته 

اوايل واقعا همينطور بوديم 

ولي ديديم وقتي ميگه منو نميبريد من چيكاره ام يا ميرفتيم براش سوغاتي بياريم زنگ ميزد ميگفت فلان قد از فلان چيز بيار بعد خوب ما نميتونستيم كه براش سوغات مياورد ازمون تشكر نميكرد ايراد ميگرفت ميرفتيم سفر بعد جلو پدرشوهرم ميگفت من جايي نميرم خوش بحال مردم عروس يساله ان صدتا جا رفتن خلاصه خيلي كنايه و ناراحتي زياد بود همسرم تصميم گرفت نگيم كه اونم اينطور شد

يه بارباحترام بگوماديگ يه خانواده ايم اختيارمون دست خودمونه لزومي نميبينم هرجابرم خبربدم تازه الان گ ...

بنده خدا كلي سرم داد زد اخرم قطع كرد فرداش زنگ زد پسرش دبشو بدست اورد 

انگار نه انگار كه جيزي شده