2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا پرستاری

55 بازدید | 9 پست

الان ترمای آخر پرستاری هستم ولی  در آینده وقتی برم سرکار شیفت شب دارم . الان جوونم ولی واقعا نمیدونم ۳۵ سالم بشه یا بچه داریم  خودمو لعنت میکنم بخاطر شیفت شب  

بنظرتون برم سرکار بیمارستان یا ارشد بخونم یا دوباره کنکور فرهنگیان بدم یا ماده ۲۸ یا برای استخدامی وزارت بهداشت بخونم یا برم‌ سرکار و در کنارش برم رنگ مو یاد بگیرم بعداظهر ها برم آرایشگاه 

لطفا راهنمایی کنین

اگه شما راه بهتری سراغ دارین بگین 

کار راحت میشه فرهنگیان 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

با ی پرستار سن بالا صحبت کن. اون قشنگ تر راهنماییت میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت رو تلف کن 

برو پرستاری بیمارستان و در کنارش اگه میتونی ارشد بخون 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

برای من شیفت شب مهمه که نداشته باشم و حقوق نسبتا خوب اشتباه کردم از همون اول نرفتم فرهنگیان

الان برو با ی پرستار سن بالا صحبت کن 

اونا بیشتر از هرکسی درکت میکنن

الان برو با ی پرستار سن بالا صحبت کن اونا بیشتر از هرکسی درکت میکنن

اکثرا میگن ادامه تحصیل بده  یا برو آرایشگری  ولی  الان اگه پول نداشته باشی هیچی نداری  

الان استخدامی شهرمون کمه زمان اونا پرستار کم بود الان زیاد نمیخان کلا همچی ۱۰  سال پیش بهتر بوده

پزشکی هم شیفت شب داره اونا لانگ هستن یعنی هم صبح و عصر و شبن تو سال آخرشون

والا خودت بهتر میدونی ولی به نظرم برو با آدمی که تو اون حیطه مدنظرت مشغول به کار هست مشورت کن...

قطعا به نتیجه بهتری میرسی