2777
2789

اکسم بعد ۶ ماه اومد سر صحبتو باهام باز کنه

الکی بهش گفتم تو رابطم خوبیت نداره با تو حرف بزنم پیام نده

بعد هی پرسید شغلشو بگو چیکارست ادم خوبیه یا نه

گفتم ب تو چ ربطی داره

گفت میخوام ببینم ادم خوبیه یا نه

گفت هنوزم فلان جا میری

گفتم بابا ب تو چه ربطی داره پیام نده بهم 

بعد بلاکش کردم

الان دیدم اونم بلاکم کرده چرا بنظرتونننن

واقعا واسش متاسفم خیلی ادم سرشناس و محترم و خوبیه از نظر بقیه

ولی هیچکس نمیدونه اینجوریه

تازه ۱۱ سالم از من بزرگتره

منتظره من یکاری بکنم ازم تقلید کنه

قبلا هم جند بار چتو دو طرفه پاک کردم اینم از من یاد گرفته چتو دوطرفه پاک میکنه

این از پاک کردنش اونم از بلاک کردنش ک از من یاد گرفته

🩵🦋

بلاک کرده ..بعد دوستت داره ؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منتظر چی بودی؟ گفتی تو رابطه ای ولی هنوز منتتو بکشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندی متنو؟ هزار بار شغل و ادم خوب و بد بودنشو پرسید

آره کامل خوندم ...

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خواستم تنبیه شهولی تا لحظه ای که بلاکش کردم دست از سوال پرسیدن برنداشت حتی وقتی گفتم پیام ندهدوسم دا ...

نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواستم تنبیه شهولی تا لحظه ای که بلاکش کردم دست از سوال پرسیدن برنداشت حتی وقتی گفتم پیام ندهدوسم دا ...

بعد از ۶ ماه اومد فقط ببینه با کسی آشنا شدی یا هنوز مثل بدبختا منتظرشی وقتی گفتی با کسی هستی اونم شوکه شد برای همین ازت سوال میپرسید در اصل توقع داشت براش گریه کنی بگی کسی مثل تو نمیشه و تا ابد منتظرتم اونم برات ناز کنه. دوست داشتنی در کار نیست

دلیلشو میگی

چرا باید دوستت داشته باشه بعد اینهمه گلی که کاشتیک