2777
2789
عنوان

دوست داری تا چندسالگی عمرکنی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست

تا وقتی که ظهور امام زمانو ببینم

بعد دیگه هرچی خدا خواست

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

94. تا حداقل تا۶۰یالگی دخترم پیشش باشم و حمایتش کنم . مثل من طعم تلخ بی مادری رو نچشه

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پیرزن ۷۵ ساله ک داره تو پارک میدوعه😐

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

تا وقتی که شوهرم کنارم باشه مامانم کنارم باشه دخترام کنارم باشه حال دلم خوب باشه و خدا ازم راضی باشه پاک شده باششم... دوست دارم تا همیشه با شوهرم دارم امیدوارم اون ۱۲۰ ساله شه

خدایا مرسی❤️💋
تا وقتی که شوهرم کنارم باشه مامانم کنارم باشه دخترام کنارم باشه حال دلم خوب باشه و خدا ازم راضی باشه ...

انشاله خدا شمارو برای هم حفظ کنه

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟