2777
2789
عنوان

بیاایید از خواب های عجیبی که دیدین بگین. اول خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 74 پست
اون طرفو نمیبینی؟؟  هردفه یه نفرن یا عوض میشن؟؟؟؟

نه اصلا کسی و نمی بینم اما انگار تو ذهنم دارم از دست شوهرم فرار میکنم😐بنده خدا

قبل ازدواجمم دیدم اتوبان تهران کرج خلوته و کسی نیس من داشتم انگار از زیر یه پلی فرار میکردم

تو بیداریمم اونجا رو دیدم

بعد شوهرم کرجی از اب دراومد خودمم تهران 🤣کلا در حال فرارم از دستش نمیدونم چرا

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش خواب میبینم دختر پنج سالمه دوتا شده البته اونی که شبیهشه میدونم دخترم نیس اون شب قران گذاشته بودم ویکم خابم برد شوهرم سرکار بود باز اون دختر ک شبیهه دخترم بود رو دیدم دخترم سمت چپ و اون سمت راستم خابیده بود بهش گفتم تو چی هستی چرا اذیتم میکنی منو میترسونی چندبار بسم الله گفتم صدای قران میومد بهش گفتم قران روشن کردم بسم الله هم میگم پس چرا نمیری تو چی هستی مگه جن نیستی(چندباری چیزای عجیب غریبی میبینیم تو خونه مون شوهرم گف یبار دیده یه چیز نامرعی پتو رو دخترم کشیده)

يا علي🤦🏻‍♀️ من جات بودم سكته ميكردم.الانم كه خوندم در حال سكته ام از ترس

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

پس چرا خودشو نشونم میده

نمیدونم والا اما من یکبار همزاد مامانم و دیدم.

من خواب بودم مامانم اومد تو اتاقم سر کمد دیواری بود من بیدارشدم گفتم میکار میکنی وایساد نگام کرد بعد تلفن خونمون زنگ خورد مامانم رفت از اتاق بیرون دیدم تلفن ج نمیده و همینجوری زنگ میخوره پاشدم برم ببینم چرا مامانم جواب نمیده دیدم مامانم نی دوباره تلفن زنگ خورد جواب دادم دیدم مامانم😣😣😣😣 گف من خونه خاله اینام ناهار بیا اینجا منو میگی همونجوری با دست و روی نشسته و لباس عوض نکرده فقط مانتو شال و سوییچ برداشتم و رفتم.😣😣😣😣

من ؟

نه،اسي.اشتباه ريپلاي كردم.مال بقيه رو كه خوندم ديگه حالم بدتر شد.من فرارررررر🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ فردا صبح ميام خوابامو تعريف ميكنم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یبارم خاب دیدم دخترم داشت کارتون نگا میکرد تو پذیرایی منم از اشپزخونه اومدم درحال رفتن ب اتاق پذیرایی ک شبیهه دخترم اومد دنبالم وصدام کرد مامان بهش گفتم چی میخای بیا بعد دیدم دخترم داره کارتون نگاه میکنه برگشتم بهش گفتم بسم الله برو دتو دخترم نیستی بسم الله اونم خندید ورف

يا علي🤦🏻‍♀️ من جات بودم سكته ميكردم.الانم كه خوندم در حال سكته ام از ترس

منم اوضام بهتر از تو نبود انقدر حالم بد بود که بعد از خواب پریدم میترسیدم چشمام و باز کنم و بعدشم از ترسم کلا راجب خوابم ب کسی چیزی نگفتم فقط روزی ک خبر مرگ یلدا شنیدم انقدر حالم بد شد ک ب مامانم گفتم .

خیلی سخت بود خیلی😔😔