2777
2789
عنوان

بیاایید از خواب های عجیبی که دیدین بگین. اول خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 74 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دوستی دارم میگه داداشش اگه خواب هر کیو ببینه اون طرف نزدیک مرگشه همین چند وقتا خواب شوهر حالشو دیده بود آمده خونه اینا بوسشون کرده بعد رفته هفته بعدش بمیره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من چندسال پیش خواب دیدم مردم و تو قبرم و پدرو مادرم بالای قبر نشستن با صدای بلند برام آیت الکرسی میخ ...

وای چ ترسناک.

برای پدر مادرت تعریف کردی؟؟؟؟

بعد اینک از خواب بیدار شدی چ حسی داشتی؟؟؟

من چندتا خواب دیدم خیلیییی وقت پیش اصلا فراموشش نمیکنم نمیدونم چرا نمیدونم علت خاصی داره که تو ذهنمون میمونه یا نه 

اکثر خوابام اینه که تو شب و تو تاریکی دارم از دست یکی فرار میکنم و با ترس و لرز گریه میکنم نمیدونم چرا

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
خودمم چندساله یادش میفتم حالم خراب میشه 

وقتی مرگ به سراغت قرار بیاد دیگه کسی جلو دارش نیست ...مرگ حق آدم هست دیر یا زود همه میمیرم فقط همین که نمیدونیم بعد مرگ چه اتفاقی میفته خوف برانگیزه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ها والا من طبقه چهارم میشینم اسانسور نداریم ولی چالش هست سه بار خواب دیدم.از چاله اسانسور هولش دادم ...

خدا نکنه.

جای این چیزا رابطتو باهاش پیوند بزن😊

دنیا دوروزه بخدا ارزش اینو نداره ک اعصابت خورد کنی

من میخواستم واسه پسرم تولد بگیرم همه کارامم کرده بودم دو روز به تولدش قبل بیدار شدنم خواب دیدم با مامانم پایین یه کوه هستیم و داریم میریم بالا یه پیرزن خیلی پیر و زشت هم دنبالمون میآد تا میرسیم بالای کوه من برمیگردم با عصبانیت و گریه به پیرزنه میگم چرا دمبالمون میکنی اونم منواز کوه پرت میکنه پایین منم از خواب پریدم همون موقع شوهرم زنگ زد گفت مادر بزرگش فوت کرده مراسم ماهم بهم خورد

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
وقتی مرگ به سراغت قرار بیاد دیگه کسی جلو دارش نیست ...مرگ حق آدم هست دیر یا زود همه میمیرم فقط همین ...

اما من خیلی خودمو سرزنش میکنم میگم شاید با صدقه ای چیزی میتونستم جلوگیری کنم میگم شاید اگ بهش میگفتم شاید اصن مساقرت نمیرفت نمیدونم خیلی داغونم.

مخصوصا ک بعد مرگ یلدا خانواده عموم از هم پاشید هروقت میبینمشون هرکدومشون یه طرف هستن کلی غصه میخورم