2777
2789
عنوان

بیاایید از خواب های عجیبی که دیدین بگین. اول خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش خواب میبینم دختر پنج سالمه دوتا شده البته اونی که شبیهشه میدونم دخترم نیس اون شب قران گذاشته ...

واي خدايا🤦🏻‍♀️ من اصلا نميتونم تحمل كنم.دختر من خودش يه بار يه چيزي ديد و جيغ و اينا كشيد كه مامان بگو برن از خونمون توروخدا.گفتم كيا برن.پشت سر منو نشون داد رو سقف آشپزخونه گفت اونارو ميگم شبيه پلاستيك مشكين🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اونشب تا صبح قرآن خوندم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نمیدونم والا اما من یکبار همزاد مامانم و دیدم. من خواب بودم مامانم اومد تو اتاقم سر کمد دیواری ب ...

اون لحظه چه حالي ميشه آدم.اون فك كنم جن بوده خودشو به صورت مامانت نشون داده.همزاد فك كنم به كسي خودشو نشون نميده.فقط به خود اون شخص نشون ميده

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یبارم خاب دیدم دخترم داشت کارتون نگا میکرد تو پذیرایی منم از اشپزخونه اومدم درحال رفتن ب اتاق پذیرای ...

فك كنم مال شمام جنه كه به شكل دخترت خودشو نشون ميده.وگرنه همزاد من شنيدم كه نشون نميده خودشو

اون لحظه چه حالي ميشه آدم.اون فك كنم جن بوده خودشو به صورت مامانت نشون داده.همزاد فك كنم به كسي خودش ...

نمیدونم حالا همزاد یا جن .

ولی وقتی فهمیدم اون مامانم نبوده گرخیدم ‌.

عجیب بود اصن

وای خدایا چه وحشتناک. بعد دیگه دخترت خوب شد؟؟ چیزی ندید؟؟

تا ٢،٣ روز يكمي ساكت شده بودو زياد حرف نميزد.بعدش اوكي شد اما ديگه چيزي بهم نگفت.اين قضيه مال ١٠ روز پيشه تقريباً

نمیدونم حالا همزاد یا جن . ولی وقتی فهمیدم اون مامانم نبوده گرخیدم ‌. عجیب بود اصن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😖😩

امیدوارم دیگه پیش نیاد  👧

خدا كنه🤲🏻