2777
2789

من چهار ساله ازدواج کردم و سریع حامله شدم و اینکه با مادرشوهرم یجا بودم زندگی سختی داشتم هروز خدا دعوا بدهکاری بی پولی همیشه خدا کم پول بودم و هستم همیشه باید با احتیاط خرج کنم من این زندگی رو نمیخوام چرا اینجوری شد من تو رویا هام زندگیم یه چیز دیگه بود من هیچی رو بعد از ازدواج تجربه نکردم احساس نکردم یه شبه شدم زن یه شبه شدم مادر یه شبه شدم یه ادمی ک تو گرفتاری و مشکلات داره دست و پا میزنه ولی دریغ از یه کمک خدایا خیلی خستم بخدا بسه منیکه الان جوونم از زندگی و جوونی لذت نبرم پس کی تاکی منتظر باشم خدایا 😔😔😔😔😔

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوتا بچم خجالت میکشم ن میتونم مادری کنم ن میتونم خواسته هاشون رو براورده کنم همیشه خدا بی پولی میکشم منتنفرم از خودم از شوهرم از بچهام از بی پولی از زندگی مررررگ ب هرچی ارزویی ک ادم بهش نمیرسه

ناشكري نكن 

خيليا مجردن از وضعيتشون و نگاه ها خسته شدن

خيليا متاهل هستن در حسرت يك بچه ميليون ها تومن خرج ميكنن

ذكر رزق و روزي بخون 

به خدا اعتماد كن

قرار نيست كه هميشه اينطور بمونه اوضاع

يروزي خيلي پولدار ميشين 🌺

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

چی بگم میگن دوران زندگی سه دوره ای دوران تا ۲۴سالکی که اوج فیس و کلاس از۲۴تا ۴۰سال دوران قسط وبدهی فس فس

تا ۶۰سالگی دوران تست دکتر و مریضی 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

سلامتی داری شوهر خوب داری بچه سالم داری زندگی خوب داری به نظرم اگه یکم انرژی مثبت بدی و با داشته هات شاد باشی پولدارم میشی غر زدن فقط باعث عصبی شدنت و تنش توی زندگیت میشه داشته هاتم ببین عزیزم خیلیا تو حسرت مادر شدن زن شدن سلامتی و پدر و مادر و خیلی چیزایی  که شاید تو داری ولی نمیبینیشون شاد باش دنیا همینه 

مامان شدم😊
سلامتی داری شوهر خوب داری بچه سالم داری زندگی خوب داری به نظرم اگه یکم انرژی مثبت بدی و با داشته هات ...

همه اینایی رو ک گفتی دارم فقط از وقتی خودمو شناختم از بی پولی رنج میبرم خیلی سخته اخه با دوتا بچه بخدا دیگه نمیکشم😢😢😢😢😢

چی بگم میگن دوران زندگی سه دوره ای دوران تا ۲۴سالکی که اوج فیس و کلاس از۲۴تا ۴۰سال دوران قسط وبدهی ف ...

من دوره فس فسم خیلی وقته شروع شده

ناشكري نكن  خيليا مجردن از وضعيتشون و نگاه ها خسته شدن خيليا متاهل هستن در حسرت يك بچه ميليون ...

۲۹ سال صبر کردم بخدا دیگه لبریزم خستم اخه تا کی