2777
2789
عنوان

جاری حسود ول کن نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازهای اولیه را تعریف کنید؟؟😒😒

الان اونایی که خونه اجاره ای دارن ولی همه جیه زندگیشون اوکیه حق ندارن گوشواره بخرن؟؟؟

اصلا حالیتون هست طلا حریدن خودش سرمایه س؟؟

من گوشواره نخریدم کع نگع دارم ۶ ماه دیگه میفروشیم میره سر خونه ساختن

شما اگه بچت بدترین ادم دنیا هم باشه باز بچته نمیندازیش تو سطل اشغال که میندازیش؟؟

ولی ازش حمایت هم نمیکنم. 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
خیلی مسخرست،منکه درکم نمیرسه واقعا  باباو مامان شوهرت نمیتونن عروسشو بیارن پیش خودشون زندگی کن ...

بابای من بود خودمو بچمو میبرد میذاشت همونجا. 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
اونم حمایت نمیکنه سر گوشواره گفت گفت کاش نگفته بودی که اونا هم بیفتن به جون هم

ی گوشواره بخرن برای نوشون. ما هم میخریم برای نوه هامون 

خیلی مسخرست،منکه درکم نمیرسه واقعا  باباو مامان شوهرت نمیتونن عروسشو بیارن پیش خودشون زندگی کن ...

عزیزم بیین این برادر شوهر من یه مدت طولانی دنبال زن میگشت

تو همین گیر و دار میره با یه خانم بیوه دوست میشه خیر مرگش و صیغه ش میکنه

بعدشم همچنان دنبال زن میگرده😑😑😑

بعو که رفت خواستگاری این جاریم چون وضع مالیشون خوب نبود گفت نمیخام

ولی مادر جاریم و مادربزرگش مدااااام زنگ میزدن به مادر شوهرم که شما بگین پسرتون یه بار دیگه بیاد ما باهاش حرف داریم

اینم رفت اونجا پدر جاربم بهش گفت تو اگع دختر ما رو میخوای فقط مشکلت جهازه من ۱۰۰ تومن پول توی بانک دارم تا شیش ماه دبگه جهاز میخرم

زد و جاریم بعد عقد حامله شد

یهو باباش گفت من دروغ گفتم و پولی در کار نیس

برادر شوهرمم لج کرد گفت تا جهاز نخری نمیریم سر زندگی

تو همین دعواها اون زن صیغه ای هم موندگار شد

عزیزم بیین این برادر شوهر من یه مدت طولانی دنبال زن میگشت تو همین گیر و دار میره با یه خانم بیوه دو ...

خب هر طور ک باشه وقتی بحث بچه باشه همه چی عوض میشه،الان دلش میاد از بچش دوره؟؟

خب هر طور ک باشه وقتی بحث بچه باشه همه چی عوض میشه،الان دلش میاد از بچش دوره؟؟

چی بگم والا

فقط میدونم پدر جاریم الان حق نداره دعوا کنه که چرا دخترمو نمیبری سر زندگی چون همه ی اتیشا از گور خودش بلند میشه

اخه اونی که قاتله بازم بچه ی مادرشه بازم مادر دلش برا بچش میسوزه بخدا مادر شوهر پدر شوهرم اینقد مه ...

خو خود مادرشوهرت بخره 

اونی که این وسط اسیر شده اون جاری بیچاره و خانوادشن که داره نوه مادرشوهر شما رو بزرگ میکنن

لابد ۱۰سال دیگه واسه دختر و نوه باهم باید جاهاز بخرن

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

دلم برا جاریت سوخت .اونم مشکلات خودشو داره حق داره...

من تا میتونم سعی میکنم از برادرشوهرم پول قرض نگیریم.

یبار ی مانتو چند ماه قبل عید خریدم تا گرون نشده .سه چهار ماه بعدش ی مشکلی پیش اومد شوهرم ی کم پول دستی از برادرش گرفت. اتفاقا دوسه شب قبل عید بود و این مانتو جدیدو پوشیدم. جاریم ب حالت متلک گفت چ مانتو قشنگی از کجا خریدی؟!حالا اصلا قشنگ نبود خیلیم ساده بود خیلی بهم برخورد. خدا ب حق علی هیچکسو محتاج نکنه