2777
2789
عنوان

جاری حسود ول کن نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 105 پست
گمشه بچش اون از ضحاکم بدتره مردک بی صفت بی عقل  من جای جاریت بودم میاوردن بچشو میذاشتم ور دل ...

خی جاریمم عقل نداره دیگه

اگه داشت که این وضعش نبود

فقط خوشحال بود که تو ۱۷ سالگی داره عروس میشه اونم با شوهر پولدار

دو روز بعد عقدشم فهمید شوهرش با یکی در ارتباطه ککشم نگزید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مادر شوهرم امروز گفت کاش نگفته بودی گوشواره خریدین بچمو اسیر کرده دو روزه داره گریه میکنه متو ...

بچمو اسیر کرده ؟خاک تو سر بچش که زنشو با ی نوزاد بخاطر جهاز هنوز نیورده. 

بعد اون مادربزرگ چکارست ؟بچه ی پسرش دنیا اومده ی تیکه طلا کادو نداده ؟اینا دختررو گرفتن سرویس نخریدن ؟عیدا طلا کادو ندادن ؟

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
عزیزم خاتواده ی شوهرم خیلی خوب و نجیبن اینکه یه پسرشون اینجوری از اب در اومده دیگه چیکارش میشه کرد ...

والا چیزایی که شما داری میگی فقط از یه آدم لاعبالی و مفت خور برمیاد 

منم خانواده برادرشوهرتو گفتم نه بقیه رو

بعدم مادری که از همچین پسری حمایت میکنه مطمئن باش خیلی باهاش مخالف نیست

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
اینا داستانشون مفصله حوصله ت میشه برات تعریف کنم

نه والا فقط اعصابم خورد میشه بعضی مردا رو باید از همون اول مقطوع النسل کنی تا بقیه رو بدبخت نکنن

یکیش هم همین برادرشوهر شما

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
عزیزم خاتواده ی شوهرم خیلی خوب و نجیبن اینکه یه پسرشون اینجوری از اب در اومده دیگه چیکارش میشه کرد ...

والا از حرف مادرش نجابت میبارید. 

بچمو اسیر کرده!!!!!!!!! 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
باید نمیگفتی  گشواره کادو.گرفتم...خدایش کمی سیاست خوبه آدم داشته باشه .همه زنا رو طلا حساسن ... ...

به قران قسم ایییینقد تو این فازا نیستم که عقلم نکشید

به جون پدر و مادرم اگه برادر شوهرم برا زنش چیزی بخره من خوشخال میشم نمیدونم چرا بقیه اینجورین

والا چیزایی که شما داری میگی فقط از یه آدم لاعبالی و مفت خور برمیاد  منم خانواده برادرشوهرتو گ ...

اخه اونی که قاتله بازم بچه ی مادرشه

بازم مادر دلش برا بچش میسوزه

بخدا مادر شوهر پدر شوهرم اینقد مهربونن اینقد هوای عروساشونو دارن که حد نداره

هزار بار به برادر شوهرم میگه خودت جهاز بخر برو سر زندگیت اون بیشعور گوش نمیکنه

اخه شما چیزیو نمیدونین چرا اینقد بد و بیراه میگین چقد عجیبه برام!!!!

من از حرفای شما قضاوت میکنم علم غیب که ندارم