2777
2789
عنوان

جاری حسود ول کن نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 105 پست
😶چجوری

قرار بود ۱ ام ب دنیا بیام ولی مامانم میگه دکتره رفت سفر خارج😆😎😎

بعد ک اومد سزارین کردن 

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودی نمیکنن کار شما اشتباه بوده که وقتی بدهکارین طلا میخرین واسه کادو تولد ولوو اینکه قسطی باشه. خ ...

ببین من میام پیش شما میگم ده تومن به من قرض بده یه ماه دیگه بهت میدم

بعد اون ده تومنو جلو چشمت آتیش میزنم دیگه به خودم مربوطه

وقتی گفتم یک ماه دیگع پولو میدم ولی ندادن اون موقع حق داری بگی چرا اتیش زدی

[QUOTE=111864782]عزیزم خب کار بدی کردین باید اول قرض مردمو بدین بعد طلا هرچند قسطی فک کنم شما بیشتر حسودین تا اونا  ...[/QUOT]

بخدا که اشتباه میکنی

من منظورم چیز دیگه ایه

اتفاقا اینقد که دلم برا جاریم میسوزه برا خودم نمیسوزه

در حالیکه وضع مالی بابام بهتر از بابای اون نیس

خودم ۴ ساله عقدم جهاز ندارم

اونا رو کلی گفتم

استارتر  بدت نیادا .......چقدر زورگویید  تو گوشواره گوش کنی و بدهی مردم رو ندی ؟؟؟که سود ...

اخه ما توافق کردیم پولشو اون موقع بدیم

الانم مشکلی نیس

به زبون ادم بگه پولمو میخام

حق نداره بگه چرا من گوشواره ندارم تو داری!!!!!

استارتر اگه برادرشوهرت هرچی پول دار هم باشه میتونه این انتظار رو داشته باشه که بین اون و برادرش فرقی ...

اخه اون ده سال پیش سهمشو از باباش گرفته الان به اینجا رسیده

حالا نوبت شوهر من شده زورش میاد

خیلی عجیبه زندگی جاریت😑 قط رابطه کن...ن تو حسودی اونو کنی ن اون حسودی ترو!

ولله که چیزی برا حسودی کردن نداره

بخدا اگه حال داشتم پیامای اون جاریمو برات میذاشتم

همه رو دیوونه کرده

شوهرش دوسش نداره زن صیعه ای داره این عقده هاشو سر ما خالی میکنه