2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ته دلم خالی شد

ترکین؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
خب شاید شیشه های ماشین بالا هست. اگه خیانت میکنه رفتارهای مشکوک دیگه هم داره. ولی اگر همین مورده بیخ ...

ن تو ماشین نبود مطمعنم رفتار مشکوکی نداره یعنی ما گوشیای همو چک نمیکنیم اصلا دست بع گوشی هم نمیزنم نمیدونم 

چجوری برم با چی برم 

ن ن اگ ماشین داره گوشیتو بی صدا کن بزار روضبطو بذار تو ماشینش

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
حتما جدی بگیری چون حس ات دروغ نمیگه

اره من اصلا شکاک نیستم همچین حسیم تا حالا نداشتم امروز از بعدازظهر دلم اشوب بود یه مدلی بودم زنگ زدم به شوهرم اینجوری گفت دلم بیشتر اشوبه حسم اصلا خوب نیس

نه عزیزم

پس نگران نباش ایشلا هیچی نیس فقط خودت با ارامش کامل باهاش بحرف

چی داری میگی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا داری حالشو بدتر میکنی؟؟؟؟😠😠😠😠

خب راستشو میگم دیگ تو چی میگی