2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 71 پست
من شوهرم سالها پیش 16سال پیش به ام خیانت کرد اونوقتها گوشی هوشمند نبود ولی من شک کرده بودم ولی باورم ...

شوهر منم مهربونه ادعا میکنه خیلی عاشقمه و هیچوقت خیانت نمیکنه اما بازم بهشون اعتمادی نیس

من شوهرم سالها پیش 16سال پیش به ام خیانت کرد اونوقتها گوشی هوشمند نبود ولی من شک کرده بودم ولی باورم ...

چجوری تونستی ببخشیش؟؟ من عاشق شوهرمم اما اگه رو بشه خیانت کرده بهم دیگه یه ثانیم نمیمونم واقعا چه تحملی داشتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم مهربونه ادعا میکنه خیلی عاشقمه و هیچوقت خیانت نمیکنه اما بازم بهشون اعتمادی نیس

اصلا نمیتونستم باور کنم از همه لحاظ اوکی بود فقط یه جا که به اش شک کردم اگه قبلها قهر میکردم سکته میکرد تواون مدت که بات یه خانوم رابطه داشت زیاد پاپیچم نمیشد برا اشتی

چجوری تونستی ببخشیش؟؟ من عاشق شوهرمم اما اگه رو بشه خیانت کرده بهم دیگه یه ثانیم نمیمونم واقعا چه تح ...

سه تا بچه داشتم هر جور فکر کردم دختر بزرگم الان درشرف ازدواج هست اونوقتها 12ساله اش بود بچه هام داغون میشدن

اصلا نمیتونستم باور کنم از همه لحاظ اوکی بود فقط یه جا که به اش شک کردم اگه قبلها قهر میکردم سکته می ...

شوهر منم قبلا زیاد با قهرم واکنش نشون میداد اما الان نه

شوهر منم قبلا زیاد با قهرم واکنش نشون میداد اما الان نه

ببخشید میپرسم ادم گرمی هست چون همسر من خیلی گرم بود الان که 50ساله اش هست هم خیلی گرمه من داغون شدم الان هر بلایی سرش میارم فقط سکوت میکنه 

ببخشید میپرسم ادم گرمی هست چون همسر من خیلی گرم بود الان که 50ساله اش هست هم خیلی گرمه من داغون شدم ...

نه زیاد گرم نیستم حتی بعضی وقتا شده بود پسش میزدم اما شوهرم خیلیییی ادم گرمیه روز به روزم انگاری بیشتر میشه

چجوری مچشو گرفتی؟؟ بعدش به غلط کردن افتاد یانه؟؟

من مچ اش نگرفتم این ماجرا به سال 82مربوط میشد سال 86شوهرم با برادرش دعوا کرد برادرش هم از لجش زنگ زد خونه من به ام گفت شوهرت 4سال پیش با یه خانم راطه داشته به اندازه 9ماه کلا سکته کرده بودم از رختخواب نمیتونستم بلندشم شوهرم کلی التماس کرد ولی کلا ازش دلم شکست 

نه زیاد گرم نیستم حتی بعضی وقتا شده بود پسش میزدم اما شوهرم خیلیییی ادم گرمیه روز به روزم انگاری بیش ...

منظورم همون همسرتون هست چون من هم گرم نیستم وهمسرم بسیار گرم هست