2777
2789
عنوان

سقط واقدام مجدد

347 بازدید | 21 پست

سلام دوستانی ک به تازگی سقط داشتن و میخوان اقدام کنن بیاین باهم باشیم تا بارداری مجدد ، 

من ک خیلی نگران و ناراحتم آخه بعد دو سال باردار شده بودم ک اونم اینجوری شد میترسم باز حالا حالا ها بخوام منتظر بمونم. خیلی ناامیدم ای کاش آدم میدونست مثلا ۲،۳ ماه دیگه باردار میشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سقط داشتید؟

آره..آذر پارسال

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
نگران نباش عزیزم منم پارسال سقط داشتم عید خدارو شکر باردار شدم

خداروشکر ان شالله ک به سلامتی زایمان کنی ، توت فرنگی جان شما چند هفته سقط داشتی؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟ 

خداروشکر ان شالله ک به سلامتی زایمان کنی ، توت فرنگی جان شما چند هفته سقط داشتی؟ چند وقت بعدش باردار ...

عشقم من سقطم خود به خودی بود موعد پریودم لکه بینی داشتم جدی نگرفتم نفهمیدم باردارم بعد که افتادم به خونریزی رفتم دکتر آزمایش دادم مشخص شد سقط شده همون اولش بود آذر پارسال بود که عیدش به لطف خدا باردار شدم 

عشقم من سقطم خود به خودی بود موعد پریودم لکه بینی داشتم جدی نگرفتم نفهمیدم باردارم بعد که افتادم به ...

خداروشکر ، منم خیلی دوس دارم زود باردار شم خواهری برام دعا کن