2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 عدد تخم مرغ
1/5 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه شیر یا آب
2/5 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
مراحل
1 ساعت
تخم مرغ، شکر، وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود

روغن و شیر را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد کفدار و شل شود

بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم. نباید زیاد هم بزنید چون پف کیک از بین میره

حالا مواد آماده شده رو در 2 کاسه تقسیم میکنیم و به یکی از کاسه ها کاکائو اضافه میکنیم

قابلمه را خوب چرب میکنیم و در وسط قابلمه یک ملاقه از مواد سفید و دوباره روی آن یک ملاقه مواد کاکائوی میزنیم. این کار را همینطور ادامه میدهیم تا مواد تمام شود

قابلمه را روی شعله میگذاریم و زیر آن را خیلی کم میکنیم و در قابلمه دمکنی میگذاریم، مثل دم کردن برنج

بعد از 45 دقیقه با خلال دندان چک میکنیم. اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

کیک قاشقی یا پنکیک درست کن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خواهری آرد دولیوان بانصف لیوان

آره گلم تقریبا همونقدر، اول 2لیوان پر بریز هم بزن اگه خیلی شل بود یکم دیگه اضافه کن، ولی اگه خوب بود دیگه نمیخواد

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃