3 عدد تخم مرغ
1/5 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری وانیل
1 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه شیر یا آب
2/5 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
مراحل
1 ساعت
تخم مرغ، شکر، وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود
روغن و شیر را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد کفدار و شل شود
بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم. نباید زیاد هم بزنید چون پف کیک از بین میره
حالا مواد آماده شده رو در 2 کاسه تقسیم میکنیم و به یکی از کاسه ها کاکائو اضافه میکنیم
قابلمه را خوب چرب میکنیم و در وسط قابلمه یک ملاقه از مواد سفید و دوباره روی آن یک ملاقه مواد کاکائوی میزنیم. این کار را همینطور ادامه میدهیم تا مواد تمام شود
قابلمه را روی شعله میگذاریم و زیر آن را خیلی کم میکنیم و در قابلمه دمکنی میگذاریم، مثل دم کردن برنج
بعد از 45 دقیقه با خلال دندان چک میکنیم. اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است