2777
2789

مهرم.از اسفند بدم میاد چون ادمای مضخرف زندگیم اسفندی بودن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خردادیم ❤❤خوبوبدتوهمه ماهاهست

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

از متولدین مرداد بدم نمیاد اما چند تا هم دانشگاهی مردادی داشتم خیلی لوس بودن و من خیلی ازشون بدم میومد اما از هیچ ماهی

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

اردیبهشتیم

از هیچ ماهی بدم نمیاد فقط یکم اسفندیا نمیدونم چرا باهر کی مشکل دارم بعد متوجه میشم اسفندی بود

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اینم حرفیه

خب ببین من اردیبهشتی ام 

اما یکیو میشناسم اردیبهشتی ولی زمینه تا اسمون بامن فرق داره. . حس بدی دارم بهش . . ی اردیبهشتی دیگم میشناسم عاشقشم. . همه متولدین هرماه خوب و بد داره

تیر از آذریا البته نه همشونا هرچی آذری دورم بود بد بود

تااونجایی که من شناختمشون،لیاقت محبت ندارن.

زبون تندوتیزی دارن وبانیش وکنایه حرف میزنن وبه نظرم بیشتر صفات بد،توی این ماهه.چه دل پری داشتم

(باعرض پوزش)

تااونجایی که من شناختمشون،لیاقت محبت ندارن. زبون تندوتیزی دارن وبانیش وکنایه حرف میزنن وبه نظرم بیش ...

خخ منم یه دوست داشتم همین ماه بود دقیقا خیلی تند بود زبونش مثه مار بود ولی طاقت اینو نداشت باهاش همینجوری رفتار شه

عشق اولمم همین ماه بود خیلی خیلی اذیتم کرد 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند