2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودت شیر میدی اصلا غذای نفخ دار نخور دکتر ببر قطره میده بهتر میشه، وقتایی که خیلی بیقراری میکنه نبات داغ با یکم عرق نعنا قاطی کن بده بهش بخوره پسر من تا آخر چهار ماهش همینجوری بود فقط با دارو میتونی آرومش کنی تا این دوره تموم بشه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

یه برنامه هم هست تو گوگل سرچ کنی میاد انواع صدای آب و لباس شویی و سشوار و همه چی داره براش بزار آرومش میکنه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
مرسی از راهنمایی هاتون....دارو همه جورش رو امتحان کردم..نبات داغ ضرر نداره؟؟

یه مدت لبنیات نخور غذاهای تند و ادویه زیاد نخور .نفخ حبوباتو کاملا بگیر .قطره آی کولیک من واسه پسرم استفاده میکردم راضی بودم

میشه واسم یه صلوات بفرستی؟
یه برنامه هم هست تو گوگل سرچ کنی میاد انواع صدای آب و لباس شویی و سشوار و همه چی داره براش بزار آروم ...

علاوه بر این

یه تاب با پتو واسش درست کن،ساعتی که میخواد گریه ش شروع بشه،بزارش تو تاب و تکون بدین و همین صداها رو واسش بزارین تا بخوابه تا ساعتی که دیگه گریه ش تمام میشه.

دکتر به من گفت دوغ و نوشابه نخور