2777
2789

سلام من دو تا سقط داشتم بارداری سوم از روزی که فهمیدم بار دارم آمپول سلکسان زدم و خداروشکر یه دختر سالم دارم. 

الان اقدام کردم برای بارداری و دکترم رو عوض کردم این دکتر میگه بعد از 8 هفته که قلب جنین تشکیل شد باید آمپول شروع بشه.. 

خواهشا اونایی که أمپول زدین بگید از کی شروع کردین؟

خدایا شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو بار سقط داشتم و از روزی که بی بی چک  مثبت شد انوکساپارین زدم تا الان. احتمالا به زودی دکترم تجویزشو عوض میکنه و هپارین میزنم.

سقط اول حتی قلب تشکیل نشد پس ممکنه اگه از اول نزنی خدای نکرده به مشکل بخوری

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
منم دو بار سقط داشتم و از روزی که بی بی چک  مثبت شد انوکساپارین زدم تا الان. احتمالا به زودی دک ...

خودمم همینو میگم. دکترم رو عوض میکنم. یه ماه زودتر بده لااقل دردسر سقط و اینا نداشته باشم

خدایا شکرت😍

والا حالا فرق  از روز اول تا تشکیل قلبش همش سه چهار هفته است به ریسکش نمیارزه. دکترتو عوض کنی خودت دلت ارومتره. کدوم شهری؟ دکتر من خیلی خوبه ازش راضی ام.

فقط اینکه سر نی نی قبلیت هپارینم زدی یا کلا انوکساپارین؟

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
والا حالا فرق  از روز اول تا تشکیل قلبش همش سه چهار هفته است به ریسکش نمیارزه. دکترتو عوض کنی خ ...

دکترم رو عوض کردم . صبح رفتم پیش یکی دیگه . گفت برو آزمایش اگه مثبت بودم بیا برات سلکسان بنویسم. 

هنوزآزمایش نرفتم تا شب میرم. 

دیروز بی بی چک زدم منفی بود من پریودم خیلی منظمه

خدایا شکرت😍
من دوتای اولی قلبشون تشکیل نمی شد سومی از همون اول زدم قلبش تشکیل شد

سلام عزیزم میشه بگی انوکساپارین با دوز چند استفاده میکردی من دکتر زنانم میگه 60 بهتره بزنی ولی دکتر ایمونولوژی گفت 40 بزنم نمیدونم حرف کدومو گوش کنم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍