2777
2789
عنوان

کار آزاد پردرآمد برای خانم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست
هنوز شروع نکردم امروز تازه کدبورسیمو گرفتم سرچ‌کنم ببینم کجا برم خود کارگزاری هام کلاسهای آموزشی میز ...

کد بورسی چیه که شما گرفتید؟؟؟تو روخدا این سوال و سوالهای پست قبلیم رو دلسوزانه ج بده.ممنووووووون.

کد بورسی چیه که شما گرفتید؟؟؟تو روخدا این سوال و سوالهای پست قبلیم رو دلسوزانه ج بده.ممنووووووون.

کدبورسی برای آنلاین شدنه تو بورس که بتونی خرید و فروش کنی باید اول تو سایت سَجام ثبت نام کنی بهت یه کدپیگیری میده میبری دفترپیشخوان احراز هویت میکنی بعد میری یکی از کارگزاری ها ثبت نام میکنی کدبورسی میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت سرچ کنی استاد زیاده کلاسهای حسین جعفری هم هست میتونی بری

ممنون.آره کلاس و کتاب و استاد و .... زیاده ولی مهم اینه که کدوم کاربردی و روان و ساده و قابل فهم توضیح داده باشن که الکی وقت آدم گرفته نشه.