2777
2789
عنوان

کار آزاد پردرآمد برای خانم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریسک پذیرم ولی چون خاکشو نخوردم میترسم ورشکست شم

منم میترسم ولی دارم شروع میکنم همه مثل ما با ترس شروع کردن باید در جریان اخبار اقتصادی و سیاسی مملکت  باشی تحلیل تکنیکال بلد باشی مطالعه کنی دراین صورت درصد موفقیتت بالاست

آجی اون تلیاردره من فعلا  جنوب تهرانم. رباط کریم

اگه تونستی برو  سمت مرکز تهران 

فامیل یکی از دوستام چندین سال سمت امام حسین بود (سالن داشت)

همینطور خونه میخرید 

اخرم رفت تو یه منطقه خوب سالن زد و خونه خوبم بالاشهر خرید

ارایشگری و تدریس و همه چی فقط و فقط تو تهران جواب میده و به مردم هر چی بگی چونه نمیزنن

من بعضی دوستام اوایل دهه نود بالای صد هزار تومن پول تدریس میگرفتن یه دوست داشتم اسلامشهر بود بهش میگفتم خصوصی درس بده میگفت اونجا نهایت خوب پول بدن بیست هزار تومن 

اگه میخوای پیشرفت کنی بیا تهران حتما 

منم میترسم ولی دارم شروع میکنم همه مثل ما با ترس شروع کردن باید در جریان اخبار اقتصادی و سیاسی مملکت ...

کلا تلویزیون ایران نمیبینم اجی اوضاع ایران خیلی گیج کننده اس برای سرمایه گذاری .البته من بلد نیستم

کلا تلویزیون ایران نمیبینم اجی اوضاع ایران خیلی گیج کننده اس برای سرمایه گذاری .البته من بلد نیستم

بدون آموزش و علاقه نمیشه وارد بورس شد یعنی نتیجه نمیده یا باید بدی کارگزار واست خرید و فروش کنه

منم میترسم ولی دارم شروع میکنم همه مثل ما با ترس شروع کردن باید در جریان اخبار اقتصادی و سیاسی مملکت ...

سلام ببخشید چه جوری دارید یاد میگیرید؟خودتون مطالعه دارید یا کلاس میرید؟من صفر صفرم ولی خیلی علاقه دارم، باید از کجا شروع کنم که تحلیل تکنیکال یاد بگیرم؟؟؟؟