2777
2789
اووووووف من ميندازمش تو فاضلاب بره ك بره😂😂😂😂

😂 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ی نگاه ب گذشتم تا الان میندازم و ی لبخند میزنم چون تو زندگیم خوب تلاش کردمو همیشه سعی کردم با همه مهربون باشم تقریبا هیچ جا کم نذاشتم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان حمام میرم اپیلاسیونم میرم که مرده شور که میشوره بگه به به, چه چه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
حالا چرا خنده؟؟ فكر كنم از ترس زيرمون خيس باشه هاااا نتونيم بخنديم

چون تاحالا تو زندگیم یه خنده از ته دل نداشتم شاید اگه شما جای من بودی الان خیلی وقت پیش خودکشی کرده بودین درسته مرگ ترسنامه

میرن دست مادرمو میبوسم و خواهرمو تا صب بغل میکنم و در نهایت آرامش می‌میرم..... و یه تف بزرگ ميندازم به صورت شوهرم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
منم به این فکر میکنم که این وقت شب انگیزه شما از این تاپیک ناراحت کننده  چی بوده

برا چ ناراحت

اگ هرشب ب این فک کنیم کلیییی کار میکنیم

و قدر داشته هامون و بهتر میدونیم

بااارها از بودن و داشتن و ... ناراحت بودم فک میکنم اگ شب اخره

باااز تحمل میکنم و سعی میکنم با همسرم بیشتر کنار بیام .سختی هامو کمتر ببینم.و بیشتر لذت ببرم

زندگی ایا ارزش دارد؟

دوسدارم این دم احر تنهاباشم 

سیگار و فندکمو از پنجره میندازم بیرون کسی نبینه غسل و توبه و خوندن اشهد و نوشتن وصیت نامه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
چون تاحالا تو زندگیم یه خنده از ته دل نداشتم شاید اگه شما جای من بودی الان خیلی وقت پیش خودکشی کرده ...

عزيزم شايد اگر مشكلات منو داشتى بى درنگ خودكشى ميكردى من تاپيكشم زدم خودزنى هم كردم اما تاپيكم رفت رو هوا الان ميگم خوب ك نمردم چون شوهرم ادم پستى هست قول ميدم ناراحتيش فقط در ظاهر بود و نهايتا چندماه بعد داماد ميشد و ميرفت حجله اما الان مجبوره تا اخر عمرش منو ببينه حالا خيلى شانس باهاش يار باشه من بميرم يا خودش بميره

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

شاید تو خونه راه برم و به ظرفایی که بخاطر کثیف بودن یک به یک شون خودخوری میکردم پوزخند بزنم! 

شاید کتابامو از تو خونه جمع کنم و فکر کنم اخرشم دکتر نشدم! 

لباسام، وسایل ارایشم، خونه م، خانواده م... 

تموم روزایی که قراره بی من بگذره😣 خیلی تلخه ها

بیشتر دلم برا روزایی میسوزه که نباشم بخندم، برقصم، راه برم، حرف بزنم، حتی پلک بزنم! فک کنین، اینکه دیگ نباشین وحشتناکه. وحشتناک تر اونجاست که به هیچ جای دنیا هم ب نمیخوره! 

دوسدارم این دم احر تنهاباشم  سیگار و فندکمو از پنجره میندازم بیرون کسی نبینه غسل و توبه و خوند ...

تو هم مثل من سيگارى هستى؟

خوشم مياد هممون يه چيز داريم ك بايد سرنگون شه😂😂😂

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

وقتی از اول زندگیم تا حالا رو نگاه می کنم می بینم این دنیا و زندگیم چیز خاصی نبوده که بخوام با مرگ ناراحت بشم. پس با آغوش باز به استقبالش میرم فقط امیدوارم اون ور خوب باشه. این دنیا که مزخرف بود. 

شاید تو خونه راه برم و به ظرفایی که بخاطر کثیف بودن یک به یک شون خودخوری میکردم پوزخند بزنم!  ...

ها يادم اومد طلاهامو ميريزم تو چاه توالت ك واسه زن دوم نشن