2777
2789

چیکار کردین تو اون موقعیت من دوتا بچه دارم هرکاری میکنم نمیشه جم کنم خونه رو امروزم دوستم اومد خیلی خجالت کشیدم خودمم یکم نامرتب بودم هرچند اون اصلا عین خیالشم نبود ولی خب خودم ناراحت شدم از وضعیت خودم و خونم😐😐😐😐😐

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه نداشتم ولی مهمون سرزده داشتم با وضعیت داغون😯😯😯هیچی دیگه طفلکا 5 دیقه نشستن و رفتن

البته مهم نبود خواهرشوهرمادرشوهر بودن😂😂😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

بیرون بودیم همسرم ی تعارف کوچیک زد اوناهم اومدن خونمون خیییلی بهم ریخته بود بنده خدا خواهر شوهرم ظرفامو برام شست😂

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤

اوووف یاد خاطرات دهه ی 70مون افتادم خونه مون مهمون سرزده زیاد ميومد مام البته تعدادمون زیاد بود 5 تا بچه ایم زود با ولوله بالش و پتو و سفره رو جمع میکردیم در عرض ایکی ثانیه خونه مرتب میشد😁

بله .جاریم😄😄باهاش رودر وایسی ندارم.برای زایمان دومم هم دو روز اومد پیشم تا کشوهای لباسمو مرتب کرد .خدا خیرش بده .البته منم هواشو دارم.ولی چون مادرشوهر وخواهرشوهر قبلش زنگ میزنن .همیشه خونه مرتب بوده.

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
یعنی واقعا بدون هماهنگی همینجور سر مبارک رو انداخته پایین اومده در خونتون و زیییییینگ ! عجبببببب

🙄🙄🙄🙄اره دیگه چون من همیشه خونم

بله از فامیلهای شوهرم آمدند و من تمام لباسهایی شسته بودم رو مبلها انداخته بودم تا خشک بشه چون هوا با ...

واااای خدا درکت کردم