2777
2789
هیچی حتی خاستگاریمم اومد ولی بدجور دلمو شکوند  منم دلم از یکی بشکنه دیگه طرف از چشمم میفته

بنظرم کارت درست بود،با دل شکسته زندگی کردن بیفایدس،ایشالا ازین ب بعد همیشه خوشحال باشی

من همیشه ندید گرفتم الان‌شوهرم‌باهاشون دعوا کرده سر ی موضوع دیگه ناراحت بوده رفته گفته من حرف زدم ...

بعد خواهر شوهرت چ مشکلی داره باهات

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلخ نیست بعده دوماه بهوش اومد ننش رفت براش زن گرفت ، از هم جداشدیم همونموقه از ته دلم نفرینش کردم ...

شما با کسی دیگه ازدواج کردی

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
کی گفته شما ب خانواده اش حسادت میکنید و کر از جای دیگه ناراحت بوده

شوهرم‌با خانوادش ب اختلاف خورده بود مالی

بعد مادرش ب من گفت تو بیا حساب کتاب مارو کن من گفتم ب من رّطی نداره مامان من چیکار کنم مادرشوهرم داد زد ک میلیون میلیون خرجت میکنه بهت ربط داره الان بهت ربط نداره

چندتا خرید کردم جدیدا همم میدونن با پول خودمه

شوهرم بهش برخورد.بعد دیشب خواهرشوهرم گفت مامان گفته رفتیم بیرون کلیم خرید کرده

من اینو ب شوهرم گفتم دیشب

خیلی ناراحت بودم شوهرم امروز رفته دعوا ک شما ب زنم حسادت میکنید این حرفارو دخترت اومده زده  و اینا 

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
هر سنی    

خا من کلاس پنجم اخه از دندون پزشکم خوشم اومده بود سن بابام بود      

نه ولی جدی بخوام بگم

من اولین کسی ک دوسش داشتم پسرخاله مامانم بود هیچوقت نفهمیدم حسش بهم چیه اخه خودش باحرکاتش منو علاقه مندکرده بود

حالا ازدواج کردم باکسی ک مادرم انتخاب کرد در واقع زوری بود خیلی حس بدیه همیشه  اینجوری فکرمیکنی ک هنوز باید عاشق بشی

بعد خواهر شوهرت چ مشکلی داره باهات

خواهرشوهرم باهم‌دوستیم

ز زده بود ناراحت بود میگفت من کی ب شما حسادت کردم قضیه رو تعریف کرد گفتم بخدا من اصلا همچین حرف نزدم 

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
شوهرم‌با خانوادش ب اختلاف خورده بود مالی بعد مادرش ب من گفت تو بیا حساب کتاب مارو کن من گفتم ب من ر ...

ای کاش شوهر منم با اینکه میدونست حق با منه میرفت داد و بیداد میکرد روشون ک حق ندارن با من ایجور حرف بزنن و رفتار کنن ، دستتو بزن رو سرم ک از م پشتیبانی کنه ازشون متنفرم

ای کاش شوهر منم با اینکه میدونست حق با منه میرفت داد و بیداد میکرد روشون ک حق ندارن با من ایجور حرف ...

پشتیبانیش باعث خراب شدن من شده این وسط اینا فردا پس فردا اشتی میکنن

پشتیبانیش باعث خراب شدن من شده این وسط اینا فردا پس فردا اشتی میکنن

اونا فک کردن تو گفتی حسودی میکنن بهت یا واقعا خودت ب شوهرت گفتی

اونا فک کردن تو گفتی حسودی میکنن بهت یا واقعا خودت ب شوهرت گفتی

شوهرم خودش گفت خیلی ناراحت شدم مامانت اون حرفو بهت زد گفتم اون تنها ناراحتم نکرد وقتی ناراحت شدم ک ب خواهرت گفته رفتیم بیرون کلیم خرید کرد

وای چقدر خوب لذت دنیارو ببرین سخت گرفتن اولش براتون؟

همه میدونستن دوستیم

جز پدرم  

که خیلی ام سختگیر و وابسته دختراش

سخت بود یکم کارمون ولی سختیاشم شیرینه  

خودت چی عزیزم؟

میشه منم مامان شم  
شوهرم خودش گفت خیلی ناراحت شدم مامانت اون حرفو بهت زد گفتم اون تنها ناراحتم نکرد وقتی ناراحت شدم ک ب ...

دارن میترکن ب جهنم درک ولشون کن دمشون رو نگیر، من اندازه یه تفی هم برام ارزش ندارن، کل کاراشون رو میکردم ولی خودشون خوب نشون دادن

دارن میترکن ب جهنم درک ولشون کن دمشون رو نگیر، من اندازه یه تفی هم برام ارزش ندارن، کل کاراشون رو می ...

برا منم خوب نشون دادن بخدا

۱۱۴ گرم طلا با ۲۰۶ رو دادم‌بهشون اخرم اینطوری