2777
2789

نگفتی عشق اولتِ؟

شش ماه که زمانی نیست.

مسئله زناشوئی هم کم مسئله ای نیست.

شما خیلی راحت تر از من میتونی فراموش کنی.

خخخ به قول دوستمون مردِ معتادِ مهربون زیاد هست.

مردهای سالم هم انقدر  فشار اقتصادی روشون هست که به اعصابشون فشار میاد. معتاد هم نیستن که پناه ببرن به مواد و آرام بشن.

پس دمشون گرم که همه جوره تحمل میکنن.

🌺بر محمّد وآل محمّد صلوات🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خدا کنه فقط بگذره روزام

ریشه کلمه ی انسان از نسیان یعنی فراموشی میاد....انسان همه چیزو فراموش میکنه ...کافیه سرتو گرم کنی...برو کلاس ورزش ...کلاسای سرگرم کننده هر چیزی که بهش علاقه داری مثل موسیقی اشپزی و... اهنگاهی غمگین گوش نکن..به خوبیاش هم فکر نکن...همه یییییس ادمای دنیا حتی بدترینشون یه سری خوبی هایی دارن دیگه! پس هی به خودت نگو مهربون بود فلان بود

خداروشکر الان خودت سروسامون گرفتی.اونم برلخودش زندگی داره

آره خداروشکر.

ولی هنوز انقدر قوی نشدم که آرزوی خوشبختیش بکنم.

خودت زنی میفهمی چی میگم.

تماااام نواقص و زجرش مال من بود ، همون اول گفتم ما به هم نمیخوریم(با اینکه عاشقش بودم،اون موقع عاقل تر بودم) اصرار کرد به زور به خواسته ش رسید.

حالا که در بهترین وضع هست. و ۱۲ سال مجرد. ازدواج میکنه و انگار نه انگار .

فقط یه چیزی دلمو کمی آروم میکنه.

اینکه ۱۲ سال مجرد بوده ... لابد بخاطر نیازش.‌‌.. .

یک مشاوری میگفت اگر واقعا معتقد شده بود مجرد نمونده بود.پس مرد زندگی نبوده..

نمیدونم افکار هجوم میارن و من فقط جون میدم...

ازنطر اخلاق برخوردو رفتارش باشما.ازنطرمالی.خانواده خودش همه چی؟

همه چیز خودش بهتره ، بخصوص سطح فکر و عقلی  و هوش اجتماعی و ..‌. فقط آغوش و نوازشش بچه دار شدم تموم شده.

مالی و خانواده هم بالاتر هست.

خانواده ش از گل کمتر نگفتن.

فقط البته از نظر من نقص هست ولی اکثرا میگن خیلی هم خوبه اینکه اصلا اهل رفت و آمد زیاد و صمیمیت نیستن مذهب تر رسمی و با اخارام و مناسبتی و در خد احولپرسی معمولی همو میبینین.تا بحال کلمه ای غیبت ندیدم ازشون.

اما با خانواده همسر قبلم خیلی اهل دورهمی و خنده و شادی  بودیم.کمتر مذهبی هستن.غیبت که خوراک خواهربزرگش بود😂

همه چیز خودش بهتره ، بخصوص سطح فکر و عقلی  و هوش اجتماعی و ..‌. فقط آغوش و نوازشش بچه دار شدم ت ...

خوب عزیزم شمابلید خوشحال باشی اتباقا خیلی خانواده ی خوبی هستن.بهتره شماهم بعدابن همه سال دیگع فکر نکنی به فکر الانت باش.برا خودت وهمسرت وزندگیت همیشه دعا کن

خوب عزیزم شمابلید خوشحال باشی اتباقا خیلی خانواده ی خوبی هستن.بهتره شماهم بعدابن همه سال دیگع فکر نک ...

به حرفهات ایمان دارم. و مرور هر روزه ام هست.

اما خیلی سختِ

گاهی چنان انرژیمو میگیره که مریض میشم.

برام دعا کن. مردن به لطف خدا از این زندگی برام بهار هست.

با اینکه میدونم اون آدم که کشته مرده من بود خودش اگر روزی ازدواج کنه لحظه ای به یاد من نخواهد بود .

چون دیگه کسیکه ۴۶ سالگی ازدواج کنه قطعا فقط زندگیش مهمه نه خریتی چون خریتِ من.

به حرفهات ایمان دارم. و مرور هر روزه ام هست. اما خیلی سختِ گاهی چنان انرژیمو میگیره که مریض میشم. ...

واای عزیزم این چه حرفیه دور ازجونت.بعدش شما فکرت درگیره گناه بچه هات وهمسرت چیه اونا که گناهی ندارن همسرت اومده خوشبختت کنه حیفه اینجور بی انصافی کنی درحق وفکرت درگیره کسی بشه که اینجور پریشونت کرده.خواهرانه ازت خواهش میکنم همین الان ابن موصوع تموم کن.پاشو قران کنماز بخون ارومت میگنه