2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من چن ماهه عقد کردم

پس خیلی کار خوبی کردی طلاق گرفتی وقتی میگی به متادون اعتیاد داشت

ببین الان یه وابستگیه همین .. ادم یه مرغ عشقم دو ماه نگه داره و اون مرغ عشق دوباره رو دستش دونه بخوره بهش  وابسته میشه .. خیلی طبیعی این حست... ولی فکر کن یه همچین مردی قرار بود پدر بچه ات باشه...الان شاید متادون بود و بعدا دو سه تا چیز وحشتناک تر اضافه میشد....این یه مساله اساسیه تو زندگی ...هر چثدرم مهربون بوده باشه زندگی خودتو اینده ی بچه هات به تباهی میرفت....ان شاالله این دوران سخت بگذرونی و یه ادم خیلی خوب سر راهت قرار بگیره

فرقی نداره بلاخره من مطلقه محسوب میشم

ببخشید انقدر بی پرده میگم ولی اگه رابطه جنسی بینتون نبوده میتونین شناسنامتونو سفید کنین من دوستمم بخاطر مشکلات زیادی که داشت تو دوره عقد جدا شد و شناسنامشو پاک کرد

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
اره بابا کلا علاقه ای به رابطه جنسی نداشت 

خب پس اگه مشکلتون کلمه طلاقه میتونین شناسنامتونو سفید کنین ،بعدا خواستین ازدواج کنین فقط برای همسرتون توضییح بدین که یه عقد بوده کافیه لازم نیست دیگه بقیه بفهمن و خودتونو درگیر کنین

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
اخه قبول نمیکنه خونه جدا بگیره -بعدم چون تک پسره و بابا نداره خیلی ارتباطشون زیاده

خوب پس عزیزم ناراحتیت از چیع.شما الان گرمی فکر سال های بعدنمیکنی مطمین باش اگه هم برگردی زندگیت وحشتناک میشه.اون اقا اگه واقعا تورو میخواد برات میجنگه خیالت راحت

بیکاری به گذشته برمیگردی .اونم ایشاله خوشبخت شده

درست میگی ، کاملا.

ولی هم شیطون بیکار نمیشینه . هم اینکه من مرحله ی گذارِ طلاقمو اون موقع نگذروندم.

هم اینکه عشق اولم بود.

هم اینکه نمیخواستم باهاش ازدواج کنم چون عاشقش شدم ولی از یک جایی دیدم بهم نمیخورم ... ولی اصرار و اصرار چهار سال n بار اومد خواستگاری هربار هر ایرادی گرفتم رفت درستش کرد.

دهنمو بست ، با اینکه ته دلم بازم راضی نبودم از واج کردیم. دویاره عاشقش شدم اما... در زندگی وقتی اعتیاد و مسائل اعتقادیش فهمیدم حاضر به اصلاح نبود میدونی چرا؟؟؟چون دیگه منو به دست آورده بود. تلاش قبلش مال زمانی بود که هنوز بله نگفته بودم. جدا شدیم. بازم اون منتظر برگشت بود و بدتر از قبل شد .قبلا کسی باورش نمیشد معتاددباشه بعد جدایی شبیه معتادای کنار خیابون شده بود باز هم حاضر نشد اصلاح بشه منم زدم به سیم آخر بعد ۵ سال جدایی به خواستگارم جواب مثبت دادم.

خواهرش اومد دوباره خواستگاری بابام گفت دخترم ازدواج کرده.

وقتی فهمید دیونه شد افسرده شد

عوض شد. ترک کرد.نماز خون شد.قرآن خون شد.و بهتر از قبل.

اما دیگه من نبودم.

من این وسط فقط قربانی شدن برای متحول شدن و تغییرش.

🌺بر محمّد وآل محمّد صلوات🌺

چون دوره عقد جداشدی میتونی بری درخواست بدی شناسنامه دوباره بگیری اگه هم دخترهستی که مشکلی تداره.به فکر چیزی نباش.دلت هم برا اون اقا نسوزه اون اگه دوست داشت جلوی خانوادش می لیستاد تاتورو ازدست نده.