2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهمی دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب معلومه که ممنوعه ی جور قتله دیگه! اگه قلب تشکیل نشده باشه باز یکم فرصت میدن شاید تشکیل شد. قلب تشکیل نشه خود ب خود سقط میکنی ب خونریزی میفتی. نمیگم جنین رشدش متوقف شده باشه‌و مرده باشه تو رحم. اونموقع بستری میشی و سقط میکنی. 

بدون دلیل دکتر و بیمارستان اصلا قبول نمیکنن..

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
هنوز آزمایش ندادم مطمئن شم.  فقط میخام بدونم گزینه های پیش روم چیه.  پشیمون نمیشم. اص ...

منم ی روز اینطوری فکر میکردم و این تصمیم رو گرفتم اما سختتتتتتتتتتتت پشیمونم. هرکی گفت نکن گوش نکردم.

لازم بود تجربه مو بهت بگم. اگه باردار  بودی سقطش نکن.

هنوز آزمایش ندادم مطمئنشم.  فقط میخام بدونم گزینه های پیش روم چیه.  پشیمون نمیشم. اص ...

همینی یکی رو بزار تا ده سال بعدش بچه دار نشو این‌کفر که بعدش بدجور تاوان پس میدی اری دست خدا رو رد میکنی پس به عاقبتشم فک‌ کن 

هستن دکترایی که اگه دلیل قانع کننده داشته باشی دارو میدن سقط شه . ولی اگه واجب نیس کوتاه بیا گناه دا ...

عزیزم اخه مشکلی نیست که بتونه حل کنه. 

کلا تو خودم شرایط مادر شدن و مسئولیت هاشو نمیبینم. وضعیت تحصیلی و مهاجرتم مشخص نیست.همسرمم اصلاااا الان بچه نمیخواد. 

بابا زیر ده هفته رو خونه سقط کن 

خواهشا با این توصیه ها با جون مردم بازی نکنید یعنی چی که تو خونه سقطش کن

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
چجوری؟! 

اگه خدایی نکرده بچه ات قلبش تشکیل نشد.میتونی با یه لیوان زعفران خالص یعنی باید قرمز باشه سر صب ناشتا بخوری همون روزش سقط میشه راحت دهانه ی رحمت باز میشه .من و دختر خاله هام همش تو خونه سقط میکنیم 

همینی یکی رو بزار تا ده سال بعدش بچه دار نشو این‌کفر که بعدش بدجور تاوان پس میدی اری دست خدا رو رد م ...

عزیزم چرا هندیش میکنی؟ 😂 

اومدیم و تو این ده سال باز ناخواسته حامله شدم اونم نگه دارم؟ بعدیش رو چی؟ 

اوه چه وحشتناک. 

اره ولی کورتاژ اصلا سخت نیست فقط ازشانسم بی حسی شدم امپولی که به کمرم زدن الانم باعث گردن دردم میشه چون نباید بعد عمل سرمو میزاشتم رو بالش من نفهمیدم گذاشتم خیلی اذیتم میکنه گردنم زود درد میکنه