2777
2789
عنوان

نمازخونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست
بچه ها من خیلی دوست دارم نمازامو بخونم اما خیلی تنبلی میکنم  بچه ام ک بدنیا اومد مریض شد دو &nb ...

عزیز دلم همه نماز ها روی هم نیم ساعت وقت میبره..

خدا از کسی دور نمیشه..این ماییم کا از خدا فاصله میگیریم..

نذار شیطون وسوسه ت کنه..

همین الان پاشو نمازت رو بخون..

و بچه ت رو بسپار به خودش..😍 

من و شوهرم دوتامونم پوستا۱مون سفیده من از خواهرمسفیدترم و قیافه هامون شبیه هم شوهرامون در ی حد اما ب ...

مادر بزرگ بچه ها، سفیدن یا سبزه؟

طبق اصل مندل، بچه ها شبیه نسل اول میشن یعنی مادربزرگها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازی عزیزم! اگه تنبلی هست که خب نکن و وایسا بخون. ولی خدا هیچوقت نمیاد بابت نماز نخوندن بچه رو مریض ...

نمیدونم خواهرم و خواهر شوهرم ک بچه هاشون خوشگل و سالمن ی جوری با غرور نسبت ب نماز خوندنشون حرف میزنن من عذاب وجدان گرفتم برای بچه ام
ولی در کل خیلی دوست دارم نمازامو بخونم ولی هی میگم این کارو کنم بعد اخرشم خسته میشم میگم ۵ دقیقه دیگه باز ی کار دیگه پیش میاد و وقت میگذره
مجردیم همیشه میخوندم
اما الان ک سرم شلوغ شده همش بهونه میارم

خدايا نشاني بنما از خود
من و شوهرم دوتامونم پوستا۱مون سفیده من از خواهرمسفیدترم و قیافه هامون شبیه هم شوهرامون در ی حد اما ب ...

بالاخره ژن تیره بودن پوست رو داشتین ک الان بروز کرده یا شما یا همسرتون 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
مادر بزرگ بچه ها، سفیدن یا سبزه؟ طبق اصل مندل، بچه ها شبیه نسل اول میشن یعنی مادربزرگها

مامان من خدابیامرز برف بود مادرشووهرمم گندمی کلن همرنگ بچه من تو خانواده ها نداشتیم و نداریم

خدايا نشاني بنما از خود
نمیدونم خواهرم و خواهر شوهرم ک بچه هاشون خوشگل و سالمن ی جوری با غرور نسبت ب نماز خوندنشون حرف میزنن ...

بیشتر ب نظر میاد خواهرتون تکبر داره نمازرو برا خدا میخونن ن حرف مردم یا گرو کشی کنه ک من میخونم فلانم تو نمیخونی اونطوری شدی 

شما نمازتو سعی کن بخونی اینم یه مدل امتحانه 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
مامان من خدابیامرز برف بود مادرشووهرمم گندمی کلن همرنگ بچه من تو خانواده ها نداشتیم و نداریم

شاید نسل های قبلی داشتن یا تقارن ژن شما و همسرتون اونو ایجاد کرده

بعدشم کی گفته سفیدهارو خدا دوس داره یا اونا خوشبختترن 

ان شالله شانس و اقبالش بلند باشه

عزیز دلم همه نماز ها روی هم نیم ساعت وقت میبره.. خدا از کسی دور نمیشه..این ماییم کا از خدا فاصله می ...

کاش آدمهای اطرافم جای این حرفاشونو مثل شماها آرامم میکردن
من بعد سکته مادرم و فوتش و سقطم خیلی افسرده شدم بعد چندماه حامله شدم و بچه دار وای افسردگی بدتر شد ب خاطر مریضی های بچه ام و ایراد گرفتنای این و اون
همین نیم ساعت پیش خواهرم میگه بچه تو چرا اینقدر گردنش کوتاهه
خدا خودش کمکمون کنه

خدايا نشاني بنما از خود
بیشتر ب نظر میاد خواهرتون تکبر داره نمازرو برا خدا میخونن ن حرف مردم یا گرو کشی کنه ک من میخونم فلان ...

باورتوم میشه اتفاقا دیشب میخاستم تاپیک بزنم چیکار کنم نمازام ترک نشه

خدايا نشاني بنما از خود
کاش آدمهای اطرافم جای این حرفاشونو مثل شماها آرامم میکردن من بعد سکته مادرم و فوتش و سقطم خیلی افسرد ...

اینا شماتته صبر کن ببین خدا چطوری میذاره تو کاسه اش 

تو فقط صبر کن بچه گلتم بسپار ب خدا 

توکل کن ببین چیا برات میاره سرراهت

باورتوم میشه اتفاقا دیشب میخاستم تاپیک بزنم چیکار کنم نمازام ترک نشه

خدا ب دلت انداخته چون دوستت داره چون میخواد باهاش حرف بزنی 

من دلم روشنه نی نی تو خیلی موفقتر میشه 

حرف بقیه رو بیخیال شو 

اگه خواهرتم باز باز نمازشو کوبید سرت بگو اگه نماز تو نماز بود دیگرانو شماتت نمیکردی😁

اینا شماتته صبر کن ببین خدا چطوری میذاره تو کاسه اش  تو فقط صبر کن بچه گلتم بسپار ب خدا  ...

کاری جز توکل و صبر ازم بر نمیاد
ب خدا تاوقتی تنهاییم انقدر خوبم اما یکی ک بچه مو میبینه ی چیز میگه خیلی بهم می ریزم و ب خدا گلگی میکنم
همین خواهرم نمازخانه اما همیشه از بچه های مردم ایراد میگرفت ولی من اصلا همیشه ک میگفتن بچه فلانی فلان جاش زشته میگفتم ول کنین این حرفا چیه
اما قربون خدا برم

خدايا نشاني بنما از خود
کاری جز توکل و صبر ازم بر نمیاد ب خدا تاوقتی تنهاییم انقدر خوبم اما یکی ک بچه مو میبینه ی چیز میگه خ ...

خدا مث ما بی صبر نیس ک امیدت ب خدا باشه

من موقع تولد خیلی ضعیف بودم همه هم ب مامانم شماتت میکردن مخصوصا همسایمون 

من الان بزرگ شدم اون روز دختر همسایمونو دیدم چقد لاغر و بدفرم شده صبر صبر صبر

من موقع تولد خیلی ضعیف بودم همه هم ب مامانم شماتت میکردن مخصوصا همسایمون  من الان بزرگ شدم اون ...

من موقعی ک باردار شدم چون مادرم تازه فوت کرده بود با خدا قهر بودم و کفر میگفتم همش میگم نکنه به خاطر اون نرفتم خدا این همه مریضی سر بچه ام انداخت
خواهرم همش میگه من به خدا همون جوری ک سفارش داده بودم نی نی ام همون جوری شد تو چی گفته بودی که اینقد چشمای این ریزه
باورت میشه من تو کل بارداری ام با خدا قهر بودم خب آخه مادر گلم و ازم گرفته بود

خدايا نشاني بنما از خود