2777
2789
عنوان

نمازخونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست

دعاکنیدمنم همیشه بتونم بخونم😔

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
دعاکنیدمنم همیشه بتونم بخونم😔

فقط کافیه بخوای 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا  اگه اول وقت هم باشه ک نور علی نور میشه😘

محتاجیم به دعا.

صد در صد. اول وقت عالی ترینه.

سرکار باشم تا اذان رو بگن میریم. چون وقت ناهار نماز داریم

خونه هم سعی ام رو میکنم. خدا کمک کنه  

فقط کافیه بخوای 

دقیقامیخوام دوسش دارم عاشقشم 😍

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
محتاجیم به دعا. صد در صد. اول وقت عالی ترینه. سرکار باشم تا اذان رو بگن میریم. چون وقت ناهار نماز ...

این نماز چه تاثیری تو ارامش و جور شدن کارهاتون داشته?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
دقیقامیخوام دوسش دارم عاشقشم 😍

بعد هر نماز از خدا بخواه نماز بعدی خودش یاداوری کنه محرک باشه 

آفرین به شما..😍 خدا رو شکر.. التماس دعا..

قربان شما.

الحمدالله. خدا خودش کمک میکنه آدم نماز رو بخونه. من جلوی کسایی خوندم که مسخره میکردن همونا عاشقم شدن، جلوم سجاده گذاشتن.

مریض بودم، مادرم زیر بغلمو گرفت وایسادم نماز.

یعنی نمازم رو با هیچی هیچی عوض نمیکنم.

محتاجیم به دعا. همش میگم خدا کمک کنه همینطوری بمونه، ان شالله  

بچه ها من خیلی دوست دارم نمازامو بخونم اما خیلی تنبلی میکنم 

بچه ام ک بدنیا اومد مریض شد دو  سه نفر با تیکه بهم گفتن تو نماز نمیخونی منظورشون این بود تو نماز نمیخونی بچه ات اینجوری شده
خواهرم ک هی میگفت کاش مثل من نماز و قرآن میخواندی آخه بچه اون از بچه من ی کم بزرگ تره بچه ماشاله سالم و سفید و خوشگل بچه من بستری شد و کلی مریضی گرفت ک ظاهرنم سیاه و ب چشم اونا خوشکل نیست
نمیدونم من از خدا دور شدم یا خدا از من

خدايا نشاني بنما از خود
بچه ها من خیلی دوست دارم نمازامو بخونم اما خیلی تنبلی میکنم  بچه ام ک بدنیا اومد مریض شد دو &nb ...

اولا ک سفیدی اینا ب ژنه 

در ثانی اما اینکه نماز باعث بشه کارهای ادم خود ب خود جور بشه رو من واقعا اعتقاد دارم 

میخوای مشکلاتت حل بشه بچسب ب نماز 

دختر دایی من همش سقط میشد نی نی هاش از وقتی نماز شروع کرد یه دختر خوشگل داره الان هیچ مشکلی هم نداره

این نماز چه تاثیری تو ارامش و جور شدن کارهاتون داشته?

همه جور.

مادرم میگه اصلا نمازت رو میخونی، خوشگل میشی. منظورش همون آرامش هست.

یک استادی در تلویزیون هم یه بار شنیدم میگفت مدیریت زمان یاد میگیرید.

نماز کلا خیلی خوبه. رکوع میری میگه عظیم تویی! سجده میکنی میگی بالاترین و اعلی تویی!

سوره هاش، تشهد ، سلام، خود نیت . میگم من نمازم رو خیلی دوست دارم. خارج هم بودم میخوندم. انقدر همه کمک میکردن

قربان شما. الحمدالله. خدا خودش کمک میکنه آدم نماز رو بخونه. من جلوی کسایی خوندم که مسخره میکردن همو ...

ان شالله 

همه جور. مادرم میگه اصلا نمازت رو میخونی، خوشگل میشی. منظورش همون آرامش هست. یک استادی در تلویزیون ...

کاش همه ب حقیقت نماز برسیم

اولا ک سفیدی اینا ب ژنه  در ثانی اما اینکه نماز باعث بشه کارهای ادم خود ب خود جور بشه رو من وا ...

من و شوهرم دوتامونم پوستا۱مون سفیده
من از خواهرمسفیدترم و قیافه هامون شبیه هم شوهرامون در ی حد اما بچه هامون از همه نظر فرق
اگر گفته شما درست باشه و قرآن نماز تاثیر میداشت رو بچه من تا آخر عمر عذاب وجدان دارم ک چرا تو بارداری درست نخوندم

خدايا نشاني بنما از خود
بچه ها من خیلی دوست دارم نمازامو بخونم اما خیلی تنبلی میکنم  بچه ام ک بدنیا اومد مریض شد دو &nb ...

نازی عزیزم!

اگه تنبلی هست که خب نکن و وایسا بخون. ولی خدا هیچوقت نمیاد بابت نماز نخوندن بچه رو مریض کنه.

تو خودت مادری، مهربونی، دلت میاد بچه ات اذیت بشه؟ قطعا خدا که میگیم از مادر مهربون تره هم نمیاد  مارو اذیت کنه

ولی خب نماز خوبه، آرامشه. ولی آدم خودش باید بخواد. تاثیر رو خود آدم داره نه رو دیگران

ان شالله دخترت همیشه سالم باشه.