2777
2789
عنوان

نمازخونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست

خدا بیامرزه مادرتونو 

عزیزم ب رفتن مادرتون اینطوری نگاه کنید ک قراره ماهم بریم پیششون 

اینطوری نیس ک جدا شدیم و دیگه نداری ایشونو 

ایشون رفتن چن صباح بعد ما هم میریم دنبالشون 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

هر چند میدونم همین فاصله کوتاه نداشتن مادر خیلی سخته

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیامرزه مادرتونو  عزیزم ب رفتن مادرتون اینطوری نگاه کنید ک قراره ماهم بریم پیششون  ا ...

درسته اما خیلی سخته .من بعد یک سال و نیم ریشتر به این نتیجه رسیدم .اون اوایل خیلی برام سخت بود.اخه مادر من فرشته بود. اینو منی ک دخترم نمیگم همه میگن

خدايا نشاني بنما از خود
درسته اما خیلی سخته .من بعد یک سال و نیم ریشتر به این نتیجه رسیدم .اون اوایل خیلی برام سخت بود.اخه م ...

خدا بهت ارامش بده❤

نمیدونم خواهرم و خواهر شوهرم ک بچه هاشون خوشگل و سالمن ی جوری با غرور نسبت ب نماز خوندنشون حرف میزنن ...

الهی عزیزم!

عیب نداره. ولی  اگه یک کاری رو چند روز تکرار کنی دیگه عادتت میشه.

ساعت شرعی فردا رو داشته باش. منم الان برات میفرستم. از همین فردا شروع کن. 

البته از مغرب امروزم میتونی شروع کنی. یک یا علی بگو

مامان من خدابیامرز برف بود مادرشووهرمم گندمی کلن همرنگ بچه من تو خانواده ها نداشتیم و نداریم

خب ژن غالب رو گرفتن دیگه.

منم سفیدم اونم از نوع درجه یک. متاسفانه خشکی پوست و اگزما شدید از نوزادی داشتم تا الان

همسرم گندمی هست. جفت مادرامون هم سبزه.

اصلا هم مهم نیست نی نی سفید بشه یا سبزه یا هرچی.

من خودم از سفیدی خیلی اذیت شدم. همین الان دستم ترک داره و زخمه. ضد آفتابم بالای صدهزار تومن میشه. ناهار بادنجان درست کردم دستکش دستم بود. یه ذره بخوره به دستم خارش شدید میگیرم.

باورکن سفیدی مهم نیست  

خب ژن غالب رو گرفتن دیگه. منم سفیدم اونم از نوع درجه یک. متاسفانه خشکی پوست و اگزما شدید از نوزادی ...

میدونم عزیزم .برای خودم هم زیاد مهم نیست اما زخم زبونی بقیه ادم رو اذیت میکنه

خدايا نشاني بنما از خود
الهی عزیزم! عیب نداره. ولی  اگه یک کاری رو چند روز تکرار کنی دیگه عادتت میشه. ساعت شرعی فردا ...

انشاله از امشب میخونم .خدا کمکم کنه انشاله
شما هم دعا کنید برام .ممنون

خدايا نشاني بنما از خود